چگونه خوردن سیر از سرطان پیشگیری می کند؟

به گزارش newsbeeze، سیر معادل اثربخشی آنتی بیوتیک ها در داروخانه ها است. زیرا حاوی گروهی از ترکیبات گیاهی است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت های باکتریایی افزایش می دهد.

تصور می شود که این ترکیبات به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در سیر، خطر ابتلا به سرطان، یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان را کاهش می دهند. برخی از مطالعات نشان می دهد که سیر حاوی ترکیبات ضد سرطانی است:

1 کشور:

ترکیبی گیاهی که ضد باکتری و ضد قارچ است اما اگر پوست به مقدار زیاد در معرض آن قرار گیرد باعث جوش می شود و حرارت زیادی که سیر در هنگام پخت در معرض آن قرار می گیرد آن را از بین می برد و می گویند مایکروویو فوایدی برای آن دارد. سلامتی کاهش می یابد.

2. فلاونوئیدها:

ترکیبات گیاهی معطر به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی از سلول های بدن در برابر آسیب محافظت می کنند.

3- سلنیوم و آلیل سولفیدها:

دو ماده ضد قارچ از DNA در برابر آسیب محافظت می کند و ترمیم ژنتیکی را در بدن تحریک می کند.

1 از فعالیت رادیکال های آزاد در بدن انسان جلوگیری می کند و در نتیجه سلول ها را از خطر التهاب، آسیب و ایجاد تومورهای بدخیم محافظت می کند.

2. رشد سلول های سرطانی را متوقف می کند و در برخی موارد می تواند آنها را برای همیشه از بین ببرد.

3. حفظ یکپارچگی DNA در هسته سلول و تحریک بدن برای بازیابی ژنتیکی.

  تاریخ ثبت نام سفر نوروزی به سوریه اعلام شد

دیدگاهتان را بنویسید