پخت بدون گوشت شماره سه; پلو یونانی

پلو یونانی

300 گرم برنج یا 2 فنجان

1 عدد پیاز متوسط

قارچ 3/4 پیمانه

هویج نیم پز 3/4 پیمانه معادل 110 گرم

نخود فرنگی نیمه پخته 3/4 پیمانه معادل 120 گرم

3/4 فنجان ذرت، معادل 120 گرم

1/3 فنجان فلفل، معادل 50 گرم

فلفل سبز 1/3 پیمانه معادل 50 گرم

زیره 1 قاشق چایخوری

نمک / فلفل / زردچوبه

زعفران

آب را بجوشانید و هویج و نخود را در آب جوش بریزید و سریع آبکش کنید و روی آنها آب سرد بریزید تا رنگشان حفظ شود.

این پلو را هم با برنج ایرانی و هم با برنج خارجی می توان تهیه کرد

نوش جان

  دیدار از پرسپولیس یک رویا بود

دیدگاهتان را بنویسید