پایبندی به پروتکل های بهداشتی 65 درصد کاهش یافت

552331 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بازرسی بهداشتی مراکز پخت و پز و تهیه غذا یکی از حوزه هایی است که وزارت بهداشت در رعایت پروتکل های این اماکن سختگیری لازم را دارد.

استفاده از ماسک در اماکن و فضاهای عمومی به ویژه در شهرهای قرمز و نارنجی یکی از مواردی است که می تواند از گردش ویروس جلوگیری کند.

بر اساس اعلام معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور طی هفته منتهی به 24 مرداد ماه 1401 (از 8 مرداد لغایت 15 مردادماه) همچنان پایین و 35.38 درصد است.

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان های کشور در بازه زمانی 14 تا 12 مرداد 1401 44.72 درصد بوده است.

در این شاخص بیشترین میزان انطباق مربوط به استان آذربایجان غربی با 59.13 درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به استان تهران با 36.18 درصد است.

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از 29 تیر تا 12 مرداد 1401، 44.72 درصد بوده که فرودگاه ها با 93.48 درصد بیشترین و مراکز ورزشی با 39.33 درصد کمترین میزان رعایت را داشته اند. فهرست مطالب

بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در بین کارگران و خدمات گیرندگان در اماکن عمومی استان های کشور از 14 تا 21 مردادماه 25.25 درصد بوده که بیشترین میزان انطباق در استان هرمزگان با 46.48 درصد و کمترین میزان انطباق است. با قزوین 13.32 درصد است.

انتهای پیام/

  گوزن زرد در فهرست گونه های منقرض شده حیات وحش ایران

دیدگاهتان را بنویسید