مصرف عسل باعث کاهش قند و کلسترول خون می شود

یک مطالعه جدید نشان می دهد که عسل، بر خلاف سایر شیرین کننده ها، ممکن است در واقع برای سلامت قلب و عروق مفید باشد.

این مطالعه نشان می دهد که عسل، به ویژه عسل خام و تک رنگ، ممکن است جایگزین سالم تری برای قند مصرفی باشد.

محققان دانشگاه تورنتو کانادا تاکید می کنند که باید شکر خود را با عسل جایگزین کنید.

برای افرادی که رژیم غذایی سالمی دارند که در آن کمتر از 10 درصد کالری روزانه از شکر تامین می شود، عسل در واقع فواید قلبی متابولیک دارد.

این مروری بر اثرات عسل در 18 آزمایش تغذیه کنترل شده با 1105 فرد عمدتاً سالم است.

به طور کلی، آزمایشات نشان می دهد که عسل قند خون ناشتا (سطح قند خون با معده خالی)، کلسترول تام و بد (LDL) و نشانگرهای بیماری کبد چرب را کاهش می دهد. آنها همچنین دریافتند که عسل نشانگرهای التهاب را افزایش می دهد.

اگرچه همه انواع قندها با مشکلات قلبی متابولیک مرتبط هستند و عسل 80 درصد قند دارد، نویسندگان این مطالعه پیشنهاد می‌کنند که عسل ممکن است در دسته‌بندی خاص خود قرار داشته باشد و به عنوان یک غذای سالم شایسته توجه ویژه باشد.

محققان دریافتند که عسل خام و عسل تک رنگ بیشترین فواید متابولیک قلبی را دارند.

برخلاف اکثر شیرین کننده ها، قدرت شیرین کنندگی عسل منحصراً از قندهای ساده مانند فروکتوز و گلوکز حاصل نمی شود.

توصیف احمد خان، یکی از نویسندگان این تحقیق می گوید: حدود 15 درصد عسل را ده ها قند کمیاب تشکیل می دهد، به عنوان مثال، ایزومالتولوز، کوجی بیوس، ترهالوز، مالسیتوز و غیره که فواید فیزیولوژیکی و متابولیکی زیادی از جمله آن را نشان می دهد. در حال بهبود دارای پاسخ گلوکز، کاهش مقاومت به انسولین و افزایش رشد باکتری مرتبط با روده سالم است.

  چگونه سلامت ریه را تشخیص دهیم؟

وی افزود: همچنین عسل حاوی بسیاری از مولکول های فعال زیستی از جمله پلی فنل ها، فلاونوئیدها و اسیدهای آلی است که دارای طیف وسیعی از خواص دارویی از جمله اثر آنتی بیوتیکی، اثر ضد سرطانی، اثر ضد چاقی، محافظت در برابر چاقی است. آسیب رادیکال های آزاد و کاهش التهاب و…

محصولات عسل اغلب پاستوریزه می شوند، اما عسل خام اینطور نیست.

عسل خام حاوی انواع مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان های زیادی است که می توان با پاستوریزه کردن آنها را کاهش داد.

مطالعه حاضر نشان داد که عسل خام تأثیر مثبتی بر گلوکز ناشتا دارد.

عسل تک رنگ عسلی است که منحصراً از شهد جمع آوری شده توسط زنبورها از یک نوع گیاه به دست می آید.

محققان دریافتند که عسل تک رنگ باعث کاهش کلسترول LDL و کلسترول کل و همچنین تری گلیسیرید ناشتا می شود. همچنین سطح گلوکز ناشتا را کاهش می دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاهتان را بنویسید