قسمت سمی گیاه ریواس کجاست؟

562344 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ریواس گیاهی بهاری است که با تحریک ترشح انسولین قند خون را تنظیم می کند و با تنظیم ترشح صفرا، جذب چربی بدن را تنظیم می کند. دکتر الهام اختری، متخصص طب سنتی می گوید: خوردن ریواس برای افرادی که تب و آکنه و جوش دارند و همچنین برای افراد مبتلا به کبد چرب بسیار عالی است.

بیشتر بخوانید:

این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد التهابی دارد و برای درمان آفات دهان نیز مفید است. این سبزی بهاری به دو صورت خورش و شربت درست می شود و فیبر و پتاسیم سرشار آن از دستگاه گوارش و فشار خون حمایت می کند. هزاران سال است که از آن به عنوان یک داروی گیاهی در چین استفاده می شود.

گل، برگ و دانه این گیاه سمی است و نباید خورد. از ریشه آن برای رنگ کردن مو استفاده می شود، اما ساقه آن را آرام با گوشت خورش دهید یا با کرفس آبیاری کنید و به عنوان شربت بهار بنوشید. هنگام خرید این گیاه کافی است ساقه ها را پوست کنده، بشویید، پوست بگیرید و شروع به کار کنید.

می توانید ساقه را به صورت خام گاز بزنید و از ترشی و تازگی آن لذت ببرید، برای تهیه خورش ریواس لذیذ که تصفیه کننده طبیعی دستگاه گوارش و جگر است، به روش زیر عمل کنید:

1- پیاز خرد شده را با حرارت ملایم با روغن (ترجیحاً روغن زیتون) تفت دهید تا سبک شود و سپس 150 گرم خورش خورد شده (ترجیحا بره) را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

  جزئیات تغییرات صورتحساب تلفن جدید

۲- وقتی رنگ گوشت برگشت فلفل سیاه و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن زیاد شود.

3- حالا وقت آن است که حدود سه لیوان آب اضافه کنید. آب را به جوش بیاورید و سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد.

4- در اواسط پخت سبزی خرد شده را با کمی نعناع و جعفری تفت داده شده جمعاً حدود دو پیمانه به خورش اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.

5- برخی از خانم های خانه دار فقط از جعفری یا نعناع استفاده می کنند اما ترکیب آنها طعم خاص خورش ریواس را بیشتر می کند. برخی از رب گوجه فرنگی نیز استفاده می کنند. این قسمت یک خمیر گیاهی یا طعم دهنده است.

6- در پایان پخت حدود یک ربع و وقتی آب غذا کم شد و کم کم چرب شد، ریواس خورد شده و له شده را حدود نیم کیلو اضافه کرده و نمک غذا را اندازه کنید.

7- ریواس ترش است و این غذا به ادویه بیشتری نیاز ندارد. وقتی جا افتاد با برنج میل کنید.

این خورش در تسکین سردردهای ناشی از گرما و تشنگی موثر است و آنتراکینون و فلاونوئیدهای موجود در آن به کبد کمک می کند تا با مواد سرطان زا منتشر شده در بدن مبارزه کند.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید