فواید بی سابقه حلوا ارده برای سلامتی در ماه رمضان

560505 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حلوا ارده یکی از مقوی ترین غذاهای صبحانه برای ما ایرانی هاست که سرشار از پروتئین، ویتامین های B، D، E، لسیتین و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است. حلوا ارده از ترکیب دانه های کنجد آسیاب شده با شیره یا شکر تهیه می شود و هر گرم آن 5 کالری و 30 درصد چربی دارد.

بیشتر بخوانید:

ارزش غذایی حلوا ارده

حلوای کنجد از آنجایی که از دانه های کنجد تشکیل شده است، حاوی مواد و ویتامین های موجود در کنجد، پروتئین، ویتامین های گروه B، ویتامین های A و D، لسیتین و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و اشباع مانند اسید اولئیک است.

طبیعت حلوا ارده

حلوا ارده طبیعتی گرم دارد و برای عادات سرد مفید است.

کاهش وزن با حلوا ارده با روش های سرد

حلوا برای کاهش وزن به رژیم های سرد اضافه می شود، زیرا دیر هضم و سنگین است، اشتها را فرو می نشاند و اشتها را کاهش می دهد.

خواص حلوا ارده برای افراد سردسیر:

مصرف حلوا ارده نرم کننده سختی و تورم داخلی و خارجی است.

حلوا ارده تنظیم کننده است و در رفع بیماری های رحم مفید است.

حلوا ارده کالری بالایی دارد، بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.

بهتر است کودکان حلوا ارده را در وعده صبحانه مصرف کنند تا توانایی یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی آنها تقویت شود.

مصرف حلوا ارده کم خونی و کمبود آهن خون را برطرف می کند، بنابراین مصرف آن برای خانم ها و دختران توصیه می شود.

  بازار نفت به آرامش رسیده است

مصرف حلوا ارده باعث کاهش درد استخوان و مفاصل در افراد سرد مزاج می شود.

مصرف روزانه حلوا ارده بی حسی، گزگز، فلج را از بین می برد.

کاهش فشار خون یکی از خواص مصرف حلوا ارده است.

مصرف حلوا ارده انسداد اعضای مختلف بدن، خلط و جوش را در افراد سرد مزاج باز می کند.

مصرف حلوا ارده برای درمان بیماری های کبد و کلیه مفید است.

اگر حلوا ارده به خوبی فرآوری شود حاوی اسیدهای چرب غیراشباع مانند امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است و اسیدهای چرب مورد نیاز بدن را تامین می کند.

مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن کلسیم و روی باعث تقویت استخوان ها و دندان ها می شود.

افرادی که از یبوست رنج می برند برای رفع یبوست بهتر است حلوا ارده مصرف کنند.

مصرف ارده از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

مصرف صحیح ارده باعث افزایش سطح چربی خوب خون یا HDL می شود.

ارده به دلیل داشتن کنجد و خواص آنتی اکسیدانی، عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن است.

مضرات حلوا ارده

افراد دیابتی به دلیل قند زیاد نباید زیاد حلوا مصرف کنند.

مصرف حلوا ارده و عدم حفظ سلامت حفره دهان پس از مصرف باعث پوسیدگی و پوسیدگی دندان می شود.

مصرف حلوا ارده باعث تحریک معده می شود.

زیاده روی در مصرف حلوا ارده به دلیل خاصیت ملینی که دارد باعث اسهال در انسان می شود.

مصرف زیاد حلوا ارده به دلیل چربی و کالری زیاد باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

حلوا گرم است و مصرف آن برای گرم مزاجان مناسب نیست; زیرا باعث غلیظ شدن صفرا و ایجاد جوش در صورت و بدن آنها می شود.

  جنبش "مافیای کنکور" به "آموزش و پرورش"

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید