غذاهایی که سرطان را از شما محافظت می کند

552349 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیش از یک سوم مرگ و میرهای ناشی از سرطان، به گفته دانشمندان، ناشی از تغذیه ناسالم است. اینکه کدام گروه از غذاها برای سلامتی مضر یا مفید هستند، موضوع علم دقیقی است. و در این مقاله شما را با 12 مورد بای پس سرطان آشنا می کنیم. به ما بپیوند:

بیشتر بخوانید:

سیب سلامتی را دوست دارد

خوردن سیب از گسترش سلول های سرطانی جلوگیری می کند و کلسترول و اکسیدان های چربی را کاهش می دهد. سیب حاوی ترکیبات با ارزش بسیاری مانند فلاونوئیدها و پکتین ها است که برای سلامت روده موثر است. سرطان روده سومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در بین زنان در سراسر جهان است. این عامل پس از مردان در رتبه دوم قرار دارد.

زنجبیل، ریشه های سالم

زنجبیل به دلیل ترکیبات و خواص فراوانی که دارد، امیدوارکننده ترین گزینه درمانی برای سرطان است. مطالعات علمی متعدد به صراحت بر اثربخشی عصاره زنجبیل برای پیشگیری از سرطان تاکید می‌کنند. از جمله سرطان سینه، کبد، ریه، پروستات و پانکراس.

چای سبز

چای سبز سرشار از پلی فنول است که این نوشیدنی به پیشگیری از سرطان کمک می کند و سلول های سرطانی و تومورهای بدن را از بین می برد. علاوه بر این، برخی تحقیقات نشان می دهد که چای سبز نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی دارد. نوشیدن چای سبز در ترمیم سلول هایی که احتمالاً به دلیل سیگار کشیدن توسط اکسیدان ها آسیب دیده اند نیز موثر است.

کلم بروکلی، اسفناج و کلم

کلم بروکلی از دسته ای از سبزیجات است که به دلیل داشتن فلاونوئیدهای فراوان، نقش ویژه ای در درمان سرطان دارند. خوردن سه تا چهار وعده کلم بروکلی در هفته به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان سینه و سرطان مثانه را کاهش می دهد. اسفناج و کلم نیز سموم را از بدن دفع کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. مصرف هر دو به پیشگیری از سرطان و تخریب سلول های سرطانی کمک می کند.

  میوه های مفید برای درمان یبوست

ویتامین D موجود در ماهی

ماهی تازه سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که به جلوگیری از التهاب دستگاه گوارش و عفونت های پوستی کمک می کند، به ویژه ماهی های پرچرب مانند سالمون که سرشار از ویتامین D هستند. درمان حدود 20 سرطان نتایج بسیاری از مطالعات نیز نشان می دهد که دریافت ویتامین D بدون شک به درمان سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات کمک می کند.

گوجه فرنگی در انواع و اشکال

هرچه بیشتر گوجه فرنگی بخورید، بهتر است. چه خام و چه در ماکارونی. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که در صورت مصرف منظم، سلول های بدن را در برابر سرطان تقویت می کند. طبق مطالعه ای که توسط دانشکده پزشکی هاروارد منتشر شده است، خوردن گوجه فرنگی می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را حدود 21 تا 34 درصد کاهش دهد.

سیر؛ سلاح معجزه آسا در برابر سرطان

سیر حاوی آمینو اسید آمینه است که نه تنها از سرطان جلوگیری می کند، بلکه سیستم ایمنی بدن انسان را در برابر سایر بیماری ها تقویت می کند. به سلول های سرطانی می چسبد و آنها را بدون آسیب رساندن به سلول های سالم از بین می برد.

عدس را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

عدس یکی از سالم ترین حبوبات است که به راحتی تهیه و طبخ می شود و مصرف آن به ویژه به رفع ناراحتی های روده کمک می کند. به همین دلیل عدس از آن دسته مواد غذایی است که می تواند در پیشگیری از سرطان روده بزرگ موثر باشد، به خصوص اگر دارای فیبر غذایی بالا و سالم باشد.

  صفحه مورد نظر شما یافت نشد.

زردچوبه؛ ادویه ضد سرطان

امروزه زردچوبه معروف ترین و مشهورترین ادویه ضد سرطان است. همچنین به دلیل وجود ماده کورکومین است که اثر درمانی دارد. زردچوبه از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری کرده و آنها را از بین می برد. با مصرف این ادویه زرد، سیستم ایمنی بدن انسان در برابر تومورها مقاوم می شود. به ویژه ترکیب زردچوبه با فلفل نقش زیادی دارد.

غذاهای سرطان زا؛ شکر سفید

بسیاری از مطالعات و مطالعات ثابت می کنند که شکر و شکر سفید منابع غذایی برای سلول های سرطانی هستند. مصرف شکر سفید باعث از بین رفتن کلسیم بدن و افزایش انگل های گوارشی می شود. پانکراتیت و بیماری های قلبی عروقی نیز در اثر مصرف زیاد شکر و شکر سفید ایجاد می شود. بهتر است تا حد امکان از غذاهای حاوی شکر سفید (مانند شیرینی، بیسکویت و نوشیدنی) خودداری کنید.

آرد سفید

مصرف آرد سفید و سایر فرآورده ها مانند نان و رشته فرنگی می تواند در دراز مدت برای سلامتی انسان مضر باشد. این ماده مغذی در برخی موارد حتی می تواند منجر به سرطان شود. بر اساس مطالعات اخیر، مصرف منظم آرد تصفیه شده خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 22 درصد افزایش می دهد.

گوشت قرمز

محققان مرکز جهانی تحقیقات سرطان، وابسته به سازمان بهداشت جهانی، شواهد واضحی از ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و سرطان روده پیدا کرده اند. مصرف گوشت قرمز نیز به احتمال زیاد منجر به سرطان پروستات و پانکراس می شود.

منبع: بهترین ها

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید