روش صحیح منجمد کردن لوبیا سبز

561918 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، لوبیا سبز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و بهترین جایگزین برای گوشت است. لوبیا سبز سرشار از ویتامین های C، K، B1، A، آهن، کلسیم، فسفر، منگنز و فیبر، پتاسیم، اسید فولیک، منیزیم، ویتامین ها، مس، پروتئین، امگا 3 و نیاسین است. بهترین زمان برای پخت لوبیا سبز تابستان است پس برای داشتن لوبیا سبز در فصول دیگر بهتر است با روش های نگهداری آشنا باشید. انجماد لوبیا سبز یکی از روش های نگهداری طولانی مدت است که در این قسمت رازهای خانه به آن می پردازیم.

بیشتر بخوانید:

روش های انجماد لوبیا سبز

در تمام روش ها باید از لوبیا سبز تازه و ترد با سطح یکنواخت و سفت استفاده کنید. همچنین هنگام خرید، لوبیا سبز کوچک و نازک را انتخاب کنید. سه راه برای انجماد و نگهداری لوبیا سبز وجود دارد:

1. بلانچ کردن:

ابتدا لوبیا سبزها را تمیز کنید و با چاقو یا قیچی سر و پایین آن را بردارید. سپس لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید. به عنوان مثال، برخی افراد برای تهیه لوبیا پلو، تکه های کوچک لوبیا سبز را ترجیح می دهند و غذاهای لوبیا سبز را با تکه های بزرگتر تهیه می کنند. لوبیا سبز را بعد از برش در قابلمه ای پر از آب جوش به مدت دو دقیقه بریزید. در نظر داشته باشید که زمان پخت نباید بیشتر از دو دقیقه باشد، زیرا لوبیا سبز به دلیل حرارت زیاد له می شود.

در این مدت یک ظرف را با آب یخ پر کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و در صافی صاف کنید، لوبیا سبز را بلافاصله در آب یخ بریزید. بلانچینگ طعم و رنگ لوبیا سبز را حفظ می کند. در واقع روش بلانچینگ آنزیم های مضر لوبیا سبز مانند پروتئاز (پروتئین شکن) و لیپاز (چربی شکن) را از بین می برد، ویتامین های موجود در لوبیا سبز به ویژه ویتامین های B و C را برای مدت طولانی حفظ می کند. تری یخ می زند.

  اتهامات مقامات تهران به ترکیه در مورد آلودگی هوا راه حل درستی نیست

بعد از دو دقیقه لوبیا سبزها را از آب یخ خارج کرده و دوباره داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پس از خشک شدن کامل، آنها را در کیسه فریزر یا زیپ بپیچید تا هوای اضافی دریافت کنند. از بلانچینگ برای نگهداری لوبیا سبز و نخود مازندران نیز استفاده می شود.

2. لوبیا سبز خام را فریز کنید:

لوبیا سبز را می توان به صورت خام بسته بندی و منجمد کرد. مثل قبل لوبیا سبزها را بشویید و سر و پایین آن را بردارید سپس روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود. سپس لوبیا سبزها را به اندازه دلخواه برش دهید و در نهایت در کیسه های فریزر یا کیسه های زیپ دار بسته بندی کنید.

3. لوبیا سبز پخته شده را با گوجه فرنگی فریز کنید:

به ازای هر 2 کیلوگرم لوبیا سبز، 1 کیلوگرم گوجه فرنگی لازم است. لوبیا سبز را پس از شستن به اندازه دلخواه برش دهید. گوجه فرنگی ها را له کرده و رنده کنید یا در مخلوط کن بریزید تا پوره شود.

لوبیا سبز با گوجه فرنگی

در یک قابلمه بزرگ لوبیا سبز را به همراه گوجه فرنگی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. لوبیا سبز را هر از چند گاهی هم بزنید، پس از تغییر رنگ لوبیا سبز، اجاق گاز را خاموش کنید تا خنک شود. سپس با استفاده از کیسه فریزر یا زیپ در اندازه های مورد نیاز بسته بندی کنید.

نکات مهم برای انجماد لوبیا سبز:

لوبیا سبزی که با روش های ذکر شده در فریزر نگهداری می کنید تا 6 ماه قابل استفاده است. نگهداری لوبیا سبز بیش از این مدت باعث از بین رفتن مقداری ویتامین C و اسید فولیک و طعم ناخوشایند و تند آن می شود، بنابراین بهتر است لوبیا سبز را به میزان لازم به مدت یک تا ۶ ماه بپزید و فریز کنید.

  صفحه مورد نظر شما یافت نشد.

هنگام پختن لوبیا سبز، می توانید کمی جوش شیرین اضافه کنید تا رنگ شما سبز بماند.

به خاطر داشته باشید که لوبیا سبزی که از حالت یخ زده خارج شده است باید در اسرع وقت مصرف شود.

هنگام بسته بندی حتما هوای کیسه فریزر را خارج کنید تا خراب نشود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید