به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، گرسنگی منجر به تغییر یک ماهه در سبک زندگی مردم شده است. ریکاوری کم بدن مستلزم آگاهی است و بسیاری از افراد پس از پایان ماه مبارک رمضان غذاهای پرکالری و بی کیفیت مانند فست فود، غذاهای چرب و تنقلات مصرف می کنند. در حالی که می توانید در این ماه از خویشتن داری بهره ببرید و یک رژیم غذایی سالم، سبک و مغذی را جایگزین کنید. این نوع رژیم غذایی در ارتقای سلامت جامعه موثر است.
مصرف 5 وعده غذایی برای سلامت انسان توصیه می شود
منصوره سادات موجانی کومی متخصص تغذیه و تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص تغذیه روزه داران بعد از ماه مبارک رمضان گفت:. این افراد نیاز به تامین مایعات بدن و گنجاندن مصرف سبزیجات و میوه ها در 5 وعده غذایی روزانه دارند.
احتمال کم آبی بدن به دلیل گرسنگی
این متخصص تغذیه افزود: احتمال کم آبی (کم آبی) روزه داران در ماه مبارک رمضان وجود دارد. در این شرایط توصیه می شود افراد گرسنه به شرایط پس از روزه داری توجه کنند و در طول روز بین 6 تا 8 لیوان آب، شربت های رقیق شده و چای کمرنگ مصرف کنند و از 5 واحد میوه و سبزی برای جبران مایعات از دست رفته استفاده کنند.
وی تاکید کرد: برخی افراد در روزه داری دچار یبوست می شوند که برای رفع این مشکل چند نکته مهم مانند نوشیدن مایعات فراوان، خوردن سوپ و خورش های تهیه شده با سبزیجات و حبوبات وجود دارد. البته برای رفع یبوست، سوپ و آبگوشت نباید حاوی چربی اضافی باشد و می تواند حداکثر فیبر و مایعات بدن را تامین کند. مصرف آلو و توت برای جبران این مقوله مناسب است.
این متخصص تغذیه می گوید: مصرف سبزیجاتی مانند کاهو، هویج و کرفس می تواند به رفع یبوست کمک کند. روزه داران روزه داری طولانی را تجربه می کنند و وعده های غذایی کوچک را برای رفع مشکلات روده و معده انتخاب می کنند. افراد دارای این سبک تغذیه باید سه وعده غذایی اصلی مصرف کنند و بقیه غذا به صورت میان وعده میوه، آجیل، چای و … استفاده شود.
ماجانی کومی با بیان اینکه بهترین صبحانه روزه داری عید فطر خوردن دو عدد خرما و یک میان وعده است، گفت: در روزهای بعد از ماه مبارک رمضان بازگشت به رژیم غذایی مناسب و ورزش همراه با 30 تا 40 دقیقه پیاده روی روزانه. می توانید با هماهنگی قبل از ماه مبارک رمضان.
انتهای پیام/