دستور پخت/دستور پخت گوشت کلوئه عربی

573325 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای کشورهای عربی، پلو عربی با گوشت است. برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.

بیشتر بخوانید:

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر

گوشت گوسفند یا گوساله: 400 گرم

سیر: 2 حبه

پیاز: 2 عدد متوسط

لپه: 1 فنجان

کشمش پیلو: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

برنج: 4 پیمانه

سیب زمینی: به اندازه کافی

چوب دارچین و دانه فلفل: به اندازه کافی

میخک و برگ بو: به اندازه کافی

فلفل سیاه، نمک و زردچوبه: به اندازه کافی

پودر دارچین، مخلوط ادویه و پودر هل: به اندازه کافی

طرز تهیه پودینگ برنج عربی

مرحله اول

برای تهیه پلو خوشمزه عربی با گوشت، در ابتدای کار برنج را شسته و همراه با کمی نمک در ظرف آب می ریزیم تا یک ساعت در آب بماند و خیس بخورد. حالا گوشت را مکعبی می کنیم.

مرحله دوم

سپس گوشت را به همراه آب و سیر و مقداری نمک و زردچوبه و فلفل در زودپز بریزید و بگذارید گوشت کاملا بپزد. حالا لپه را شسته و در قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد.

سطح سوم

پس از پخته شدن گوشت، آن را از زودپز خارج کرده و آب گوشت را با صافی صاف کنید تا یکدست شود، سپس آن را برای پخت برنج کنار بگذارید. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو در قابلمه بریزید.

مرحله چهارم

سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و می گذاریم آبگوشت بجوشد سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم و می جوشانیم. وقتی لپه کاملاً پخت آن را آبکشی می کنیم.

  20 ژوئن در تاریخ چه گذشت؟

مرحله پنجم

حالا پیاز را نگینی خرد می کنیم و در فر مناسب تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه می کنیم و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه های مخلوط را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و پس از تفت دادن آب جوش اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم گوشت بپزد و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا در تابه ای جداگانه مقداری روغن بریزید و کشمش را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کمی سرخ شد لپه را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک و پودر دارچین به آن اضافه کنید و وقتی لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

بعد از 45 دقیقه که برنج به جوش آمد، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و پس از آن لپه و فیل گوشت تقسیم می شود. در آخر برنج را با سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو می کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید