بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران

576507 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زعفران گران ترین ادویه دنیاست که رنگ، طعم و بوی فوق العاده ای دارد، این ادویه در بیشتر غذاهای ایرانی و همچنین در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود.

راه های تشخیص زعفران اصل از تقلبی چیست؟

زعفران را می توان به صورت آب نبات چوبی یا پودری تهیه کرد.

اما در صورت خرید کلاله زعفران مطمئن باشید که زعفران خالص و خالص بدون رنگ افزوده و بدون طعم و عطر زعفران خالص خریداری می کنید.برای استفاده از این ادویه در غذا و… طرز تهیه زعفران را بدانید که باعث می شود با خواندن این بخش یاد بگیرید

جوشاندن زعفران

با دم کردن زعفران، این ادویه گران قیمت، می توانید طعمی به یاد ماندنی به غذای خود بدهید.

روش اصلی جوشاندن زعفران آب جوش است
عناصر:
زعفران
آب جوش
زعفران

تجهیزات خاص:
ساروج
دسته ملات
روش دم کردن زعفران
آب نبات گل زعفران را در هاون بریزید.
زعفران را هم بزنید تا کاملا له شود.
زعفران له شده و کاملا پودر شده با آب جوش ریخته می شود.

روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند و هم بزنید (بعضی ها ظرف زعفران را روی حرارت غیرمستقیم مثل روی سماور می گذارند تا کمی حرارت بگیرد) زعفران بهتر است دم بکشد.

زعفران آب پز

حالا می توانید از این مواد در ترکیب غذایی خود استفاده کنید.

  لاتاری خودرو تا پایان امسال لغو شود

دیدگاهتان را بنویسید