به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از میوه های دست کم گرفته شده سیب است. دانا کوهن، متخصص طب یکپارچه می گوید: یک سیب و یک بطری آب بیشتر از دو بطری آب هیدراتاسیون دارند.
بیشتر بخوانید:
اگر هوس یک میوه آشنا و متفاوت دارید، به جای آن هندوانه را امتحان کنید. این میوه بسیار آبرسان است و ۹۲ درصد آب دارد. همچنین کالری کمی دارد و سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A و C و پتاسیم است.
خیار هنوز هم یکی از معروف ترین هیدرانت ها است، زیرا دانه های آن با ماده ای ژل مانند مانند آب پوشانده شده است.
کوهن اشاره کرد که این شکل شبیه به شکل آب در سلول های ما است.
اگر انتخاب بعدی شما لیمو است، یک قدم به هیدراتاسیون نزدیک شده اید. به گفته کلینیک کلیولند، لیمو نه تنها به هیدراتاسیون کمک می کند، بلکه به هضم غذا نیز کمک می کند، به کاهش وزن کمک می کند و سرشار از مواد مغذی گیاهی، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. به ویژه حاوی پتاسیم، ویتامین C و منیزیم است.
می توانید کمی نمک دریا در آب لیمو بپاشید تا مخلوط خوشمزه ای به دست آید. اگر تصمیم دارید لیمو را کنار بگذارید و مستقیماً به نمک دریا بروید، یک متخصص تغذیه ورزشی می گوید که این ماده کلیدی می تواند به سلول های شما در جذب آب کمک کند.
وقتی صحبت از هیدراتاسیون پایدار به میان می آید، این روش محبوب دیگری برای مخلوط کردن دانه های چیا با آب است. دانه چیا سرشار از عناصر کمیاب (به عنوان مثال روی، فسفر، آهن و غیره)، فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان است. آنها همچنین التهاب را کاهش می دهند، به تنظیم فشار خون و حفظ سلامت قلب و استخوان کمک می کنند.
نوشیدن آب یا آب آلوئه ورا راه دیگری برای افزایش هیدراتاسیون و دریافت ویتامین C است. اگر طعم آن را دوست ندارید، شیر دیگر آب نارگیل است. بر اساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۷ در مجله بینالمللی علوم و تحقیقات سلامت منتشر شد، مخلوط آب با آب نارگیل، بهویژه پس از ورزش، آبرسانی بیشتری به بدن میدهد زیرا حاوی منیزیم و پتاسیم است که الکترولیتها هستند.
با این حال، باید مراقب باشید که چه مارک هایی را برای هر دو نوشیدنی خریداری می کنید، زیرا گاهی اوقات طعم دهنده یا شکر به این آب های طعم دار اضافه می شود.
منبع: ث سلامت نیوز
انتهای پیام/