آموزش پخت / طرز تهیه کیک سیب پایی

572358 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کاپ کیک پای سیب یا کاپ کیک پای سیب از جمله شیرینی های محبوبی هستند که با دستور تهیه این قسمت از آموزش پخت به راحتی می توانید در منزل درست کنید. یک کیک فوق العاده خوشمزه با طعمی متفاوت که افراد خانواده به خصوص بچه ها از آن لذت می برند.

آموزش کیک / طرز تهیه کیک حلزونی

مواد لازم برای کیک مغزی پای سیب

3 قاشق غذاخوری شکر گرانول
3 عدد سیب متوسط ​​پوست کنده
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق چایخوری آرد

مواد لازم برای کاپ کیک

مقدار مواد تشکیل دهنده
1/2 فنجان آرد (187.5 گرم)
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 3/4 پیمانه (150 گرم)
2 عدد تخم مرغ
3/4 فنجان کره ذوب شده (170 گرم)
2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1/2 فنجان شیر (122.5 گرم)

مواد لازم برای تهیه کرم فراستینگ

مقدار مواد تشکیل دهنده
3/4 فنجان خامه غلیظ (178.5 گرم)
خامه ترش 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری شکر قنادی
دارچین برای تزئین

طرز تهیه کیک سیب پایی دارچینی

سیب، شکر گرانول، آب لیمو، دارچین و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.

کره را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​آب کنید و مخلوط سیب را اضافه کنید و تفت دهید.

حدود 5-6 دقیقه مدام هم بزنید تا سیب ها نرم شوند و مایع حباب بزند.

آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود.

  قانون رونق مسکن تا کجا پیش رفته است؟

مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید فیلینگ کاپ کیک کاملا خنک شود.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

روی فنجان مافین را با آستر کاغذی بپوشانید.

آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

در حالی که به هم زدن ادامه می دهید، کره و سپس وانیل را به تدریج اضافه کنید.

حالا نیمی از مخلوط آرد، شیر و سپس بقیه آرد را اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، دقت کنید که خوب هم بزنید.

خمیر را به طور مساوی بین فنجان های قالب مافین آماده شده تقسیم کنید.

هر کدام را با مقداری از موادی که برای هسته های کیک ریخته شده آماده کرده اید پر کنید.

اجازه دهید Gap Kims حدود 20 تا 25 دقیقه در فر بپزد.

اجازه دهید چند دقیقه کاپ کیک ها در تابه خنک شوند سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

طرز تهیه فراستینگ روی کاپ کیک

طرز تهیه خامه فراستینگ را در قسمت های قبل یاد گرفتیم و می دانید که برای تهیه فراستینگ برای کیک و شیرینی باید خامه غلیظ، پودر قند و خامه ترش را در یک کاسه متوسط ​​با همزن مخلوط کنیم تا مخلوط سفت شود.
حالا با استفاده از قیف گردان، مایه فراستینگ را روی هر کیک بریزید و با دارچین تزئین کنید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید