آموزش پخت / طرز تهیه کیک باگر خوشمزه و ساده

570073 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک باگر این روزها به یکی از شیک ترین کیک ها تبدیل شده است که برخلاف اسمش بسیار راحت و بدون نیاز به خامه زدن روی کیک درست می شود. روز

کیک باگر در اندازه های کوچک و متوسط ​​برای 1-2 نفر سرو می شود.

کیک باگر را باید در همان ظرفی که کیک را در آن قرار دادید سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

کاسه های پلاستیکی باگر در رنگ های مختلف و زیبا تولید می شوند. با توجه به سایز دلخواه خود می توانید ظرف کیک باگر را در دو سایز کوچک و بزرگ در رنگ های مختلف درست کنید.

برای تهیه کیک باگر باید یک کیک معمولی به شکل مستطیل یا مربع بپزید و با چاقوی گرد برش بزنید و لایه لایه با مواد متوسط ​​دلخواه داخل قالب بزنید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

مواد لازم کیک

6 عدد تخم مرغ
لیوان دسته فرانسوی شکر 1
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 فنجان شیر فرانسوی (200 گرم)
3/4 فنجان کره فرانسوی (150 گرم)
آرد شیرینی سفید 2 لیوان دسته فرانسوی + 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
1 و 1/2 فنجان خامه شیرینی فرانسوی
رنگ خوراکی به مقدار و رنگ دلخواه

طرز تهیه کیک بیل مکانیکی

همه مواد را دو ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.

تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت 8 دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا غلیظ و پفکی شود.

سرعت همزن را کم کنید و شیر و روغن را اضافه کنید و ۲ تا ۳ بار هم بزنید تا یکدست شود.

  پرداخت سهمیه به مردم به جای خودرو

آرد و بکینگ پودر را با الک ریز 3 بار الک کنید. می توانید به جای 2 قاشق آرد از 2 قاشق کاکائو استفاده کنید.

مواد خشک را در 2 دسته اضافه کنید و فقط مخلوط کنید تا پف خواب نرود.

کف قالب 30 در 40 سانتی متری را با کاغذ پخت بپوشانید و خمیر را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده اید قرار دهید.

قالب را به مدت 5 دقیقه بیرون از فر بگذارید تا خنک شود سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. کیک را در قالب برگردانید و روی قالب کیک را یک خط بکشید و سپس با کاتر برش دهید. کف قالب ها یک اسفنج از اسفنج ها گذاشته و با برس روی اسفنج ها عسل یا شیر کاکائو بمالید.

خامه فرم گرفته را با رول مورد نظر داخل قالب بریزید و خامه را روی مارشمالوها بمالید.

روی سطح خامه گردوی خرد شده می پاشند و دایره های موزی روی آن می ریزند و در صورت تمایل روی آن سس شکلاتی می ریزند.

روی کیک را به همین ترتیب بچینید، کاسه پاکت کیک شما تقریبا پر شده است، یک کیک دیگر بگذارید و می توانید با غلتک خامه را روی کیک بمالید.

اگر می خواهید کیک گنبدی شکل باشد، می توانید از 2 تا 3 پوسته خمیر پفکی کوچکتر استفاده کنید. با کراست های پای ادامه دهید.

دور کیک را با کاتر برش بزنید تا یکدست شود و سپس با غلتک M1 یا D2 دور کیک را به شکل مخروط خامه بزنید و تزئین کنید.

  مراسم ترحیم والده دکتر بزرگی رئیس مرکز امور حقوقی و حمایت از اموال دانشگاه آزاد اسلامی

مواد لازم برای کیک شکلاتی

2 عدد تخم مرغ
شکر 1/2 پیمانه و 1/8 پیمانه
1 پیمانه آرد
1/4 فنجان شیر یا آب
1/4 فنجان کره مایع
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری شیرین
وانیل
خامه فرم گرفته به میزان لازم

طرز تهیه کیک کیک شکلاتی

تمام مواد کیک را 2 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برود.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آرد، بکینگ پودر و کاکائو را با هم 3 بار الک کنید.

تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

شیر و کره مایع را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.

قالب کیک مربعی یا مستطیلی را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و بگذارید نیم ساعت در فر بپزد.

کیک را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود، سپس آن را روی توری سیمی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود.

با کاتر دایره ای کیک را به اندازه کاسه کیسه شیرینی برش داده و یک لایه از کیک را در کف ظرف قرار دهید و روی آن را با شیر کاکائو بمالید و روی آن را با قیف یک لایه خامه فرم گرفته بمالید. و در صورت تمایل برش های موز و گردوی خرد شده را روی آن قرار دهید و این کار را تا پر شدن ظرف کیک ادامه دهید.

روی کیک را با خامه ستاره ای بمالید و به دلخواه با ترافل های رنگارنگ، مارشمالو پروانه ای و تزیینات دیگر تزئین کنید.

  افزایش مرگ و میر آبله میمون در سراسر جهان

طرز تهیه کیک بیل مکانیکی بدون فر

برای تهیه خمیر کیک بدون فر، قبل از شروع به هم زدن مواد، ظرف رژیمی را دو طرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و درب ظرف را بگذارید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.

نکات مهم برای ساخت کیک بیل مکانیکی

برای تهیه کاپ کیک می توانید از کیک اسفنجی یا هر نوع کیک خانگی دیگری استفاده کنید.

برای تهیه کیک باگر بهتر است لایه های نازکی از کیک که در ظرف می گذارید داشته باشید.

برای خامه بین اسفنج ها می توانید از خامه شیرینی معمولی استفاده کنید اما برای خامه روی کیک بهتر است برای زیبایی بیشتر چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

می توانید بین لایه های کیک از فیلینگ دلخواهتان استفاده کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید