آموزش پخت/ طرز تهیه کیک اسپرسو خوشمزه

573059 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دستور کیک اسپرسو معمولا ترکیبی از طعم اسپرسو و کاکائو است. می توانید از دستور کیک اسپرسو شکلاتی برای مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. در ادامه مطلب با آموزش کیک اسپرسو به روش های مختلف همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم کیک اسپرسو شکلاتی

5 عدد تخم مرغ کوچک
1 و نیم پیمانه شکر
1 فنجان قهوه اسپرسو
شیر گرم 180 میلی لیتر
روغن مایع 210 میلی لیتر
430 گرم آرد
⅓ فنجان پودر کاکائو
3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
وانیل ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس شکلات
خامه صبحانه 200 گرم
شکلات تخته ای 1 فنجان
پودر قهوه به میزان دلخواه 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک اسپرسو شکلاتی

برای تهیه کیک، قهوه اسپرسو را آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

تخم مرغ را با شکر و وانیل 7 تا 10 دقیقه با دور تند بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

قهوه و کره مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر و نمک را در سه مرحله با الک کردن به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن به صورت دورانی با تخم مرغ مخلوط کنید.

کف قالب را با کره مایع چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

کیک را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

برای تهیه سس شکلاتی روی کیک، خامه صبحانه را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و یکدست شود.

  مراحل اجرای طرح رتبه بندی معلم + ویدئو را دنبال کنید

شکلات خرد شده یا رنده شده را به همراه پودر قهوه به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

در صورت تمایل می توانید قهوه را از سس شکلات بردارید تا طعم شکلاتی اصلی روی کیک به دست آید.

اجازه دهید سس شکلاتی کمی خنک شود سپس عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و وقتی سس غلیظ شد روی کیک بریزید و سرو کنید.

کیک قهوه اسپرسو

مواد لازم برای کیک قهوه اسپرسو

1 فنجان شیر
1 و نیم پیمانه شکر
2 لیوان آرد
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
3 تا 4 قاشق چایخوری پودر قهوه
وانیل 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
روغن مایع به مقدار لازم
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه کیک قهوه اسپرسو

دستور تهیه کیک اسپرسو نیازی به همزن برقی ندارد و می توانید تمام مراحل هم زدن کیک را با همزن دستی انجام دهید.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.

تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

کره و پودر کاکائو را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

پودر قهوه را با شیر مخلوط کنید و سپس به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب را چرب کرده و خمیر را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 30-40 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

  مشکلات مسکن با وام حل نمی شود

اگر می خواهید طعم کیک شما شبیه قهوه باشد، می توانید پودر کاکائو را با آرد جایگزین کنید.

مواد لازم برای کیک اسپرسو 6 عدد

2 لیوان آرد
2 لیوان شکر
3/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر اسپرسو 1 قاشق چایخوری
1 فنجان شیر
1/2 فنجان روغن نباتی
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 فنجان آب جوش

طرز تهیه کیک اسپرسو

آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک، کاکائو و پودر اسپرسو را با هم مخلوط کنید.

شیر، روغن، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کرده و با سرعت کم هم می زنیم تا یکدست شود.

در حین هم زدن آب جوش را کم کم اضافه کنید.

مایه کیک را در قالبی که از قبل چرب و آردپاشی کرده اید بریزید و در فری که با دمای 170 درجه گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

اجازه دهید کیک به مدت 10 دقیقه خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

برای روی کیک می توانید با مخلوط 2 تا 1 خامه و شکلات گاناش درست کنید.

طرز تهیه کیک خامه ای اسپرسو

مواد لازم کیک اسپرسو خامه ای

قهوه اسپرسو (ساییده شده) 2 قاشق چایخوری
آب جوش 1 قاشق غذاخوری
3 عدد تخم مرغ
150 گرم شکر قهوه ای
150 گرم آرد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
یک هشتم قاشق چایخوری نمک بزنید
کره آب شده و خنک شده 150 گرم
خامه فرم گرفته با قهوه اسپرسو حدود 150 گرم مخلوط شده است
شله بادام تفت داده شده به میزان لازم

  آغاز معاملات توافقی دلاری به مبلغ 30 هزار تومان

طرز تهیه کیک اسپرسو خامه ای

قالبی به قطر 21 سانتی متر را چرب کنید و فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

قهوه را در آب جوش حل کنید.

تخم مرغ و شکر را حدود 8 دقیقه هم می زنیم تا خامه غلیظ شود و شکر در آن حل شود.

کره را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

آرد، بکینگ پودر، کاکائو و نمک را روی تخم مرغ ها در دو مرحله الک کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید.

قالب را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید و سپس کیک را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و تیغه های همزن را روی آن بگذارید سپس روی کیک را با خامه و پره بادام تزئین کنید.

در صورت تمایل می توانید مقداری پودر قهوه فوری در حین هم زدن خامه به آن اضافه کنید تا طعم قهوه به آن بدهد.

منبع: سایت خبری بیتوته

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید