آموزش پخت/دسر خرمالو مناسب برای شب یلدا

575451 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دسر خرمالو نوعی دسر میوه ای است که خرمالو یکی از مواد اصلی آن است و برای سرو در شب یلدا دسر بسیار خوشمزه و زیبایی است.

بیشتر بخوانید:

دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در دنیا هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعم بسیار لذیذ و دلپذیر هستند و طرفداران خود را دارند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند.

دسر خرمالو یکی از دسرهای میوه ای خوشمزه است که تهیه آن بسیار آسان است و به دلیل داشتن میوه خرمالو خواص زیادی دارد. این دسر خوشمزه و پاییزی برای سرو در شب یلدا بسیار مناسب خواهد بود. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر خرمالو و همچنین نکات و ترفندهای مهم مربوط به تهیه آن را به شما کاربران گرامی معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو

خرمای رسیده: 5 عدد

شیر: 1 فنجان

شکر: دو سوم فنجان

خامه برای صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی: 3 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

آب سرد: نصف لیوان

1- نکات مربوط به خرما

خرمالو از جمله میوه های خوشمزه و محبوب پاییزی است که با سرد شدن هوا وارد بازار می شود. خرمالو مزاج گرمی دارد. این میوه خوشمزه سرشار از ویتامین های A، B و C است. همچنین دارای مواد معدنی مختلفی مانند منگنز، فسفر، پتاسیم، کلسیم و فیبر کافی است. خرمالو یک ملین طبیعی است و معده و دستگاه گوارش را تقویت می کند; همچنین در رفع کم خونی، کاهش چربی خون، پاکسازی کبد و درمان یبوست، کمک به سلامت قلب و پیشگیری از سرطان موثر است.

  اسکوچیچ ایران را ترک کرده است

برای تهیه دسر خرمالو بهتر است از خرمالوهای کاملا رسیده استفاده کنید. خرمالویی که برای این دسر تهیه می کنید نباید نرم و نارس باشد. خرماها از نظر شیرینی متفاوت هستند، بنابراین اگر خرمای شما خیلی شیرین است، مقدار شکر را کم کنید و اگر خرمای شما کمتر شیرین است، مقدار شکر ذکر شده در دستور را اضافه کنید.

2- نکات مربوط به پودر ژلاتین

ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است و از کلاژن به دست می آید که در برخی از قسمت های بدن حیوانات وجود دارد. همیشه از روش بین ماری برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. به این ترتیب ظرف پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا ذوب کنید، بوی بدی به مشام می رسد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته بندی پودر ژلاتین تا 6 ماه فرصت دارید تا از آن استفاده کنید و پس از آن خاصیت خود را از دست می دهد.

طرز تهیه دسر خرمالو

1- برای شروع کار ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و هم بزنید. سپس ظرف را روی بخار کتری یا سماور در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین به روش حمام آب حل شود و مایع شفافی به دست آید.

2- خرماها را پوست بگیرید و هسته میانی آن را جدا کنید. تکه های خرمالو را به همراه بستنی وانیلی، خامه، شکر و پودر ژلاتین ذوب شده در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دو دقیقه هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.

  چه زمانی نگران تب نوزاد باشیم؟

3- مخلوط دسر آماده شده را در قالب یا ظرف دلخواه بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته و سفت شود. برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و 5 دقیقه بیرون بگذارید تا سردی یخچال از بین برود. سپس یک چاقوی تیز و باریک دور تابه بکشید تا دسر از تابه جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی گردد.

فرم های باقی مانده را باید در یک کاسه آب جوش بریزید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب خارج می شود در حالی که قالب های پلاستیکی و چدنی به زمان بیشتری نیاز دارند. مراقب باشید که قالب را خیلی طولانی در آب جوش نگه ندارید. زیرا در این صورت دسر آبکی می شود و با برگرداندن آن ظاهر خوبی نخواهد داشت. پس به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب خارج شده است، دوباره آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید، لذت ببرید.

منبع: بهترین ها

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید