آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه یک وینی مجلسی خوشمزه

562850 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وینی پو یکی از خوشمزه ترین کیک های بین المللی است که بسیار شبیه به کیک های خانگی ای است که برای تعطیلات درست می کنیم. منشا این کیک از کشورهای اسکاندیناوی است و معمولا به جای بیسکویت با نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه سرو می شود.

بیشتر بخوانید:

این مربا گلدار یا به صورت دایره ای با قیف حلقه شده است اما اگر با قیف صاف شود به آن خاک بادام یا خاک بادام می گویند.

منو را می توان به عنوان ساندویچ با پنیر خامه ای سرو کرد تا حالت خامه ای بیشتری داشته باشد. برای تهیه شراب رنگی می توانید از رنگ های طبیعی مختلف مانند نسکافه ای، زعفرانی و کاکائویی یا ژله ای استفاده کنید.

برای تهیه نسکافه وینی کافی است پودر نسکافه را با پودر کاکائو جایگزین کنید یا با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید و به جای رنگ خوراکی به خمیر اضافه کنید.

همچنین می توانید روی یک قاشق مرباخوری زعفران پخته شده را به خمیر شیرینی اضافه کنید تا زعفران وینی درست شود.

مواد لازم وینی پو

آرد قنادی 300 گرم
کره 250 گرم
سفیده تخم مرغ 40 گرم
100 گرم پودر قند
1 پنس سل
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

چگونه وینی پو را بسازیم

همه مواد را از یخچال تا دمای اتاق از قبل گرم کنید.

آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

کره و پودر قند و وانیل را با دور تند 2 دقیقه با همزن بزنید تا سفید و پف کند.

نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

  آخرین اخبار از تزریق نوبت سوم واکسن کرونا در زنان باردار

آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را اضافه کنید.

خمیر را با ستاره یا روزت D2 یا M1 داخل قیف بریزید.

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.

کف سینی کاغذ روغنی انداخته و پای را به شکل دایره های کوچک یا گل رز یا در یک خط مستقیم با فاصله کمی بغلتانید.

پای را به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا کف خمیر کمی طلایی شود.

پس از خنک شدن روی پای را با پودر پسته یا مربا تزیین کنید و در ظرف مورد علاقه خود قرار دهید.

مواد لازم شکلات وینی

1 لیوان آرد
1 پروتئین بزرگ
کره 120 گرم
پودر قند 2 پیمانه
1 پنس سل
نوک وانیل روی یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی وینی

روغن را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و کاملا نرم شود.

پودر قند را روی کره الک کرده و با وانیل به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

سفیده ها را از زرده جدا کنید و نمک را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

آرد و پودر کاکائو را در 2 مرحله روی مواد الک کرده و با حوض مخلوط کنید.

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.

خمیر شیرینی را با ماسوره گلاب داخل قیف بریزید و با فاصله کمی روی سینی فر به شکل دلخواه بریزید.

اجازه دهید کیک ها به مدت 5 دقیقه استراحت کنند سپس آنها را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.

  آخرین ویدیویی که زهره فکور صبور قبل از مرگش منتشر کرد!

کیک ها را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شوند سپس از قالب خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم.

به جای کره می توانید از نصف کره جامد و نیمی از روغن شیرینی پزی استفاده کنید.

مواد لازم قنادی وینی با شکلات

100 گرم آرد سفید
100 گرم کره
آرد برنج 15 گرم
25 گرم پودر قند
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
100 گرم شکلات تخته ای
مغز پسته به مقدار دلخواه

طرز تهیه وینی پو با شکلات

آرد را با پارچه ابریشمی الک کنید تا صاف شود و کثیفی آن پاک شود.

وانیل، آرد سفید و آرد برنج را با هم مخلوط کنید.

کره نرم شده را با پودر قند الک شده به مدت 4 تا 5 دقیقه مخلوط کنید تا غلیظ و پفکی شود. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و با قاشق یا آرام همزن 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

پای را در قیف شیرینی پزی با پایه بلند بریزید و طبق دستور قبلی عمل کنید و بپزید.

شکلات را خرد کنید و آب آن را روی اجاق گاز ذوب کنید و وینی پو که کاملا خنک شده است روی شکلات بپاشید و روی آن پودر پسته بپاشید.

طرز تهیه وینی پو بدون فر

برای درست کردن وینی پو بدون فر، یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و یک آبکش فلزی یا بخارپز معکوس داخل قابلمه قرار دهید.

در تابه را ببندید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود.

شیرینی ها را کف یک قابلمه کوچکتر قرار دهید و سپس روی سه پایه قرار دهید و در قابلمه بزرگتر را ببندید.

  آگوئرو 3 ماه از فوتبال دور ماند

بعد از 15-20 دقیقه پای آماده است.

برای بهبود پخت کیک می توانید از جوش روی در یک قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید