آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک خوشمزه پرتقالی خیس در خانه

543763 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک مرطوب پرتقالی خوشمزه یکی از بهترین گزینه ها برای شام است. در این مطلب روش های مختلف تهیه کیک پرتقالی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. این کیک پرتقالی خانگی را هم می توانید بدون نیاز به فر و همزن درست کنید.

بیشتر بخوانید:

یکی از مهمترین عناصر طعم دهنده مورد استفاده در کیک پرتقال مرطوب رنده شده پوست پرتقال است، سعی کنید از پرتقال های معطر برای کیک استفاده کنید و فقط قسمت پرتقال پرتقال را رنده کنید و به قسمت سفید پوست پرتقال دست نزنید. میزان استفاده از پوست پرتقال در کیک کاملا خوشمزه است و هر چه مقدار آن بیشتر باشد کیک شما خوشبوتر می شود.

در زیر طرز تهیه انواع کیک پرتقالی بدون فر یا کیک پرتقالی و کیک پرتقالی که در فر تهیه می شود را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم کیک خوشمزه خیس شده در پرتقال

تخم مرغ

3 عدد

قند

1 پیمانه

شیر یا ماست

نصف فنجان

ارد

2/5 پیمانه

روغن مایع

نصف فنجان

آب پرتقال

1 پیمانه

رنده پوست پرتقال

1-3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس پرتقال

آب پرتقال

1 پیمانه

قند

نصف فنجان

طرز تهیه کیک مرطوب پرتقالی خوشمزه

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

3 تخم مرغ را با شکر 7 تا 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

شیر، آب پرتقال، روغن مایع و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک ها به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود.

  دمای بالای 50 درجه؛ فردا در هشت استان عراق

کف قالب را پهن کرده و آرد بپاشید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید.

برای تهیه سس پرتقال روی کیک خیس، ۱ پیمانه آب پرتقال و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود اما نجوشد، سپس از روی حرارت بردارید.

بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید کیک را کنار بگذارید تا خنک شود سپس به دلخواه برش بزنید و کیک را با سس سرد بریزید و سپس بگذارید کیک بخورد.

می توانید کیک را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا شربت به خورد کیک برود و کیک خنک شود و طعم لذیذتری پیدا کند.

می توانید روی کیک را با پودر پسته تزئین کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید