آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه ژله بستنی ساده و خوشمزه

557927 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ژله ساده ترین و پرطرفدارترین دسر برای رنگ آمیزی مهمانی ها و میز تولد است. ژله بستنی یکی از ساده ترین انواع ژله با طعمی بسیار خوشمزه و ظاهری جذاب است که از ترکیب بستنی معمولی و ژله تهیه می شود. اگر می خواهید این نوع ژله را تهیه کنید این قسمت را بخوانید و دستور پخت را بخوانید.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

بسته بندی ژله
آب جوش
یک تکه بستنی وانیلی
بستنی وانیلی

یک دستور ساده برای ژله بستنی

برای تهیه ژله بستنی خوشمزه:

بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود و از حالت یخ زده خارج شود.
کتری را با آب پر کنید و آن را به جوش آورید.
پودر ژله را در ظرفی بریزید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید.
کاسه آب و ژله را روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا پودر مورد نظر کاملا حل شود.
ظرف ژله و آب را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
نصف بستنی نرم شده را به ژله اضافه کنید.
ژله را به شکل دلخواه بریزید و قالب ژله را در یخچال قرار دهید تا ژله بستنی شما ببندد.
وقتی ژله کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کنید.

یک لحظه مهم برای تهیه ژله چند رنگ برای بستنی

برای درست کردن ژله چند رنگ بعد از درست کردن ژله بستنی مثل شکل بالا و گذاشتن در یخچال دوباره ژله دوم را به روش بالا درست کنید و با بستنی مخلوط کنید. بعد از اینکه ژله ای که در یخچال گذاشتید سفت شد، باید ژله دوم را روی آن اضافه کنید.

  همایون شجریان کنسرت های خود را لغو کرد

نکته مهم در مورد ژله دوم این است که باید بگذارید مخلوط ژله و بستنی کمی خنک شود سپس روی ژله اول بریزید چون اگر داغ باشد ظاهر ژله خراب می شود. بعد از اضافه کردن ژله دوم، ظرف را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله دوم جذب شود. اگر می خواهید ژله خامه ای بیشتری داشته باشید، می توانید لایه های بیشتری اضافه کنید تا ژله شما زیباتر شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید