آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پودینگ هلو

560510 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از پرطرفدارترین دسرهایی که می توان در مهمانی ها و مهمانی ها تهیه کرد، دسر پودینگ است، در این مطلب طرز تهیه پودینگ هلو را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای پودینگ هلو:

هلو: 6 عدد
موز: 2 عدد
شیر: یک لیتر (4 فنجان)
پودر کرچک: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
دسر پودر هلو: 2 بسته
پودینگ هلو

طرز تهیه پودینگ هلو:

یکی از هلوها را بگیرید و هلوهای باقیمانده را از وسط نصف کنید و هسته میانی آن را بردارید و مقدار کمی آب داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و کمی بپزد.

وقتی هلوها کمی پخته شدند، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و کف تابه را پر کنید.

در ظرف دیگری پودر دسر هلو را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا پودر حل شود.

سپس روی اجاق بگذارید تا مواد کاملا حل شوند و نیازی به جوشیدن نباشد، فقط با هم حل شده و مقداری حرارت ببینید.

سپس مخلوط پودر هلو را روی هلوها بریزید و صبر کنید تا بخار آن از بین برود و خنک شود.

سپس کاسه پودینگ را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و سفت شود.

در همین حین لایه بعدی پودینگ را آماده کرده و کرم پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر و 2 پیمانه شیر و همچنین چند دایره برش خورده داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید و خوب هم بزنید تا خامه حل شود و تمام نشود. .

دسر را حتما مدام هم بزنید تا به نقطه جوش برسد. وقتی دسر کمی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

  قلع و قمع درختان در گلپایگان

سپس روی لایه دوم پودینگ هلو بریزید. دوباره دسر را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید سپس به آرامی روی دسر را با میوه ای که کنار گذاشته اید تزئین کنید.

پودینگ هلو درست کنید

نکات اضافی برای پودینگ هلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مواد مصرفی حدود 15 دقیقه می باشد
و زمان پخت و انتظار حدود 15 دقیقه است.
پودینگ هلو را می توان به عنوان دسر سرو کرد.
توجه داشته باشید که تعداد مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید