آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه بیسکویت خرمایی

536081 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیسکویت خرمایی نوعی بیسکویت و بیسکویت است که طرفداران زیادی دارد، این بیسکویت هم سالم و هم مفید است و می توانید این بیسکویت را به راحتی در منزل تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم: بیسکویت خرمایی

مقدار مواد لازم
400 گرم آرد
کره 400 گرم
4 عدد تخم مرغ
شیر خشک 200 گرم
پودر قند 250 گرم
رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
خرما 150 گرم

طرز تهیه بیسکویت با خرما

مرحله اول :

ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.

مرحله دوم:

پودر قند را الک کرده و به کره اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا مخلوط خامه ای به دست آید.

سطح سوم:

پوست لیمو را حدود نصف قاشق چایخوری رنده کرده و به همراه وانیل به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله 4:

تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 5:

بکینگ پودر، پودر شیر، آرد را الک کرده و به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا یک چسبندگی کامل به دست آید.

مرحله 6:

خمیر را در یک پاکت قرار دهید و حدود یک ساعت در جای خنک بگذارید.

بیسکویت خرمایی

مرحله 7:

بعد از یک ساعت خمیر را با دقت ورز دهید سپس آن را صاف کنید.

مرحله 8:

سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.

مرحله 9:

خمیر را از وسط نصف کرده و روی سطحی صاف کرده و خرماها را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید تا دو لایه شود.

  احتمال شیوع وبا در ماریوپل

مرحله 10:

خمیر را با چاقوی مربع برش دهید و شیارهای نازکی روی آن ایجاد کنید و در سینی فر قرار دهید.

مرحله 11:

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید و حدود 35 دقیقه بپزید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید