آموزش دسر شیرینی/شیر پرتقال برای شب یلدا

575320 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دسرها یکی از پرطرفدارترین و متنوع ترین غذاها در جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعم بسیار لذیذ و دلپذیر هستند و طرفداران خود را دارند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه دسر شیر پرتقالی؛ مخصوصا شب یلدا

دسر پرتقال شیر نوعی دسر دو لایه و دو رنگ است که از ترکیب خامه پرتقال و خامه شیر تهیه می شود و بسیار لذیذ و لطیف است. این دسر دو رنگ به دلیل ظاهر زیبایی که دارد گزینه مناسبی برای سرو در شب یلدا است. در ادامه این مقاله طرز تهیه دسر شیر پرتقالی و همچنین نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن را به شما کاربران عزیز معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه دسر شیر پرتقال

آب پرتقال تازه: 3 فنجان

نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

شکر: 1 پیمانه

مواد لازم برای تهیه خامه شیر

شیر: 3 فنجان

کره: 50 گرم

شکر: 1 پیمانه

نشاسته گل: 2 قاشق غذاخوری

آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

نکاتی در مورد مواد خام

طرز تهیه دسر شیر پرتقالی؛ مخصوصا شب یلدا

1- نکات مربوط به نشاسته ذرت

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای خرچنگ می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و نمی توان از این دو به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از شیرینی فروشی ها تهیه کنید.

  صفحه مورد نظر شما یافت نشد.

2- نکات مربوط به نشاسته رنگی

نشاسته حاوی فیبر، گندم، کلسیم و ویتامین B است که در عین حال کالری بسیار کمی دارد. نشاسته در بدن به قند تبدیل می شود و بنابراین برای تامین انرژی مناسب است. نشاسته در تنظیم قند خون، تقویت معده و بهبود سرفه و گرفتگی صدا بسیار موثر است. منبع اصلی نشاسته گندم، ذرت و سیب زمینی است. هنگام تهیه نشاسته گل ابتدا دانه های گندم را در آب خیس می کنند تا دانه ها حجیم شوند. سپس برای شکستن پوسته بیرونی آن ها را آبکشی می کنند تا جوانه گرفته شود و در فرآیند رهاسازی نشاسته گل، گل را از جوانه جدا می کنند. نشاسته گل به صورت پودر، شربت و فله در بازار موجود است که برای تهیه دسر فله شیر پرتقال از آن استفاده می شود.

1- برای شروع ابتدا آب پرتقال تازه، نشاسته ذرت و شکر را در قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​اجاق گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط پرتقال غلیظ شود. سپس اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید آب پرتقال کمی خنک شود. سپس به شکل دلخواهتان ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا مخلوط پرتقال بسته شود.

2- در مرحله بعد نشاسته رنگی و آرد را با کمی شیر سرد حل کنید. سپس بقیه شیر را به همراه کره نرم شده که به دمای محیط رسیده، شکر و وانیل را اضافه کرده و در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا کرم شیر یکدست شود. توجه داشته باشید که خامه شیر نباید خیلی سفت و غلیظ باشد. حالا حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا کرم کاملا خنک شود. سپس داخل قالب و روی لایه نارنجی ریخته می شود. قالب را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

  سفارت ایران در اوکراین از هموطنان خود خواسته است مولداوی را ترک کنند

3- برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه بیرون بماند تا سردی یخچال از بین برود. سپس یک چاقوی تیز و باریک دور تابه بکشید تا دسر از تابه جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی گردد. فرم های باقی مانده را باید در یک کاسه آب جوش بریزید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر در کمتر از یک دقیقه از قالب بیرون می‌آید، در حالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به زمان بیشتری نیاز دارند.

مراقب باشید که قالب را خیلی طولانی در آب جوش نگه ندارید. زیرا در این صورت دسر آبکی می شود و با برگرداندن آن ظاهر خوبی نخواهد داشت. پس به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب خارج شده، دوباره در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی دسر را با خلال های پرتقال و دانه های انار تزئین کنید، لذت ببرید.

منبع: بهترین ها

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید