آموزش آشپزی / مراحل تهیه آش کشک اصیل ایرانی

560142 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این روزها تنوع غذاها بسیار زیاد است و تعداد انتخاب های پیش روی ما برای انواع غذاها سر به فلک کشیده است! با این حال، احتمالاً با این جمله موافق هستید: “هیچ چیز غذای اصیل ایرانی نمی شود.” خواص، طعم، تنوع، کیفیت بالا و … که در غذاهای ایرانی وجود دارد در هیچ غذایی نمی توان یافت. در میان همه این غذاها آش در دل ایرانیان گذشته جایگاه ویژه ای دارد. در واقع کافی است به مهمانی ها یا روزهای سرد زمستانی توجه کنید که همیشه ردی از سوپ در غذا باشد. محبوبیت سوپ باعث تنوع زیاد شده است و شما در انتخاب آزاد هستید. در این مطلب دست به سوپ خوشمزه یعنی سوپ با پنیر زده ایم. آش کشک اصلی ترین خوراکی است که ریشه در فرهنگ ما ایرانیان دارد و گواه آن وجود ضرب المثل هایی مانند «آش کشک» در ادبیات ماست. اگر به دنبال منبع کاملی در مورد طرز تهیه آش کشک اصیل ایرانی هستید، ادامه این مطلب را از دست ندهید:

بیشتر بخوانید:

محصولات لازم برای تهیه سوپ پنیر:

نخود: 1 فنجان
لوبیا چیتی: 1 فنجان
پنیر کوتیج: 2 فنجان
سوپ سبزیجات: 2 فنجان
پیاز: 2 عدد
برنج: 1/2 پیمانه
بلغور جو دوسر: 1/2 فنجان
پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا در صورت تمایل

اولین مرحله در تهیه سوپ پنیر دلمه: مواد لازم را آماده کنید

قبل از اینکه بخواهید سوپ را با پنیر دلمه بپزید، باید مواد لازم را از شب قبل آماده کنید. برای این کار کافی است لوبیا، بلغور، گندم و برنج را خیس کنید. برای جلوگیری از تورم آب لوبیا را چندین بار عوض کنید و سپس در آب بجوشانید. علاوه بر لوبیا، بلغور و گندم را بجوشانید و در آخر برنج خیس خورده را اضافه کنید. کمی صبر کنید تا برنج بپزد.

  برنامه تلویزیون مدارس یکشنبه 21 آذر 1400 پخش می شود

مرحله دوم در تهیه سوپ پنیر دلمه: پیاز و سیر را تف کنید

پیاز را نگینی خرد کنید و کمی زردچوبه و روغن بپاشید تا پخته و طلایی شود. در مرحله بعد سیر را پوست گرفته و اضافه کنید و هر دو را با هم تف کنید. سپس لوبیا، بلغور و گندم، برنج و آب (تمامی موادی که از شب قبل آماده کردید) را به پیاز و سیر اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. بعد از اینکه متوجه شدید آب به جوش آمد می توانید حرارت را کم کنید.

مرحله سوم در تهیه سوپ پنیر دلمه: سوپ سبزیجات و پنیر را اضافه کنید

سبزیجات را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید سبزیجات کمی بپزند و رنگشان تغییر کند. کار بعدی شما این است که کشک را با کمی آب ولرم باز کنید و به مخلوط خود اضافه کنید و 30 دقیقه صبر کنید تا بجوشد.

همانطور که از نام آن پیداست، سوپ پنیر در آن اهمیت ویژه ای دارد. در واقع بهتر است بگوییم اگر می خواهید یک غذای خوشمزه درست کنید تا حد زیادی به کشک آن بستگی دارد. پس در خرید پنیر کوتیج دقت کنید و نکاتی را که برای انتخاب به شما گفته ایم از دست ندهید.

مرحله 4: سوپ پنیر را آماده کنید: ادویه ها را اضافه کنید

آخرین کاری که برای تهیه سوپ پنیر کوتاژ باید انجام دهید این است که ادویه مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید. پس از غلیظ شدن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
سوپ پنیر شما آماده است! نوش جان …

  قرعه کشی خودرو؛ حمایت از مصرف کننده یا سبک جدیدی از میانجیگری / حاکمیت استراتژی بازار خودرو چیست؟

نکاتی که قبل از خرید پنیر دلمه باید بدانید در مورد طرز تهیه سوپ پنیر …

بیشتر این سوپ پنیر کوتاژ است. بنابراین، اگر پنیر دلمه ای مناسب انتخاب نکنید، نه تنها به نتیجه مطلوب نمی رسید، بلکه زمان خود را نیز از دست خواهید داد. اما نکاتی که به شما در خرید پنیر در طرز تهیه سوپ کوتاژ کمک می کند، موارد زیر است:

دور کابینت های شیشه ای را خط بکشید!

فنجان های شیشه ای مانند غذاهای کنسرو شده، سمی تولید می کنند که آن را «بوتولیسم» می نامیم. به همین دلیل است که باید کشک شیشه ای و کنسرو را قبل از استفاده بجوشانیم. به طور کلی این نوع پنیرها گزینه مناسبی برای سوپ پنیر نیستند.

به تازگی کشک توجه کنید

اگر می خواهید آش کشک در نهایت طعم، رنگ و بوی فوق العاده ای داشته باشد، باید از پنیر دلمه تازه در آن استفاده کنید. آب پنیر مانند هر محصول دیگری نیاز به تازگی دارد. از طرف دیگر لیوان های شیشه ای حدود 2 سال ماندگاری دارند و واضح است که تازه نیستند.

می توانید لیوان های شیشه ای را با لیوان های شیشه ای جایگزین کنید. از آنجایی که کیفیت بسیار بالایی دارند، سلامت شما را تضمین می کنند و تازه هستند زیرا فقط حدود 75 روز ماندگاری دارند.

به فضای نگهداری کشک توجه کنید

کابینت های گلاس به مکانی خنک برای نگهداری نیاز دارند. این مشکلی است که متاسفانه بسیاری از فروشگاه ها به آن توجه نمی کنند، نه در حال حرکت و نه در انبارها، این محصول در یخچال نگهداری نمی شود. بنابراین پخت این کشک ها اهمیت بسیار بیشتری دارد.

  چه چیزی را به تعویق می اندازید؟ طرح حفاظت را از قبل تایید کنید

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید