به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پلو با مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین و محلی ترین غذاهای ترکیه است. مواد اصلی این پلو معروف برنج، گوشت سفید و قارچ است که با پسته، زرشک و زعفران به خوبی ست می شود و غذای سالم و مقوی را به همراه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
این غذای خوشمزه و مقوی را می توانید خیلی راحت در منزل تهیه و سرو کنید.
می توانید پلو مرغ و قارچ را بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز تهیه کنید. قارچ حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و کHe است که باعث تقویت سیستم ایمنی، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، وزن و … …
طرز پخت پلو با مرغ و قارچ; مقوی و سالم
برنج: 4 پیمانه
سینه مرغ: 200 گرم
قارچ: 200 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
خلال پسته: 50 گرم
زرشک: 50 گرم
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
مرحله ی 1
برنج را چند ساعت قبل از پخت در 5 فنجان آب خیس کنید.
گام 2
سپس برنج را بجوشانید و گربه را بپزید.
مرحله 3
سینه مرغ را به صورت ورقه های مربعی برش دهید.
مرحله 4
در تابه ای کمی روغن بریزید و برش های مرغ را سرخ کنید.
مرحله 5
سپس پیاز را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 6
قارچ ها را به صورت ورقه ای برش دهید.
مرحله 7
سپس قارچ، ادویه و آبلیمو را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 8
زرشک را شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه کنید.
مرحله 9
حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی برنج بریزید و سرو کنید.
منبع: غذا
انتهای پیام/