آموزش آشپزی/ طرز تهیه پلو با مرغ و قارچ

562446 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پلو با مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین و محلی ترین غذاهای ترکیه است. مواد اصلی این پلو معروف برنج، گوشت سفید و قارچ است که با پسته، زرشک و زعفران به خوبی ست می شود و غذای سالم و مقوی را به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید:

این غذای خوشمزه و مقوی را می توانید خیلی راحت در منزل تهیه و سرو کنید.

می توانید پلو مرغ و قارچ را بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز تهیه کنید. قارچ حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و کHe است که باعث تقویت سیستم ایمنی، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، وزن و … …

طرز پخت پلو با مرغ و قارچ; مقوی و سالم

برنج: 4 پیمانه

سینه مرغ: 200 گرم

قارچ: 200 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

خلال پسته: 50 گرم

زرشک: 50 گرم

آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

زعفران: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

مرحله ی 1

برنج را چند ساعت قبل از پخت در 5 فنجان آب خیس کنید.

گام 2

سپس برنج را بجوشانید و گربه را بپزید.

مرحله 3

سینه مرغ را به صورت ورقه های مربعی برش دهید.

مرحله 4

در تابه ای کمی روغن بریزید و برش های مرغ را سرخ کنید.

مرحله 5

سپس پیاز را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 6

قارچ ها را به صورت ورقه ای برش دهید.

  محاکمه شورشیان به صورت علنی پخش خواهد شد

مرحله 7

سپس قارچ، ادویه و آبلیمو را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 8

زرشک را شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه کنید.

مرحله 9

حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی برنج بریزید و سرو کنید.

منبع: غذا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید