آموزش آشپزی/ طرز تهیه مارمالاد گلابی با رنگ جذاب

567733 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر تا به حال از میوه گلابی مربا یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه می کنم یک بار آن را امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه روی نان و کیک لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد گلابی

شکر: 1.5 کیلوگرم

ژلاتین: 3 ورق

گلابی: 3 کیلوگرم

وانیل: 1 قاشق چایخوری

آبلیمو: نصف فنجان

بعد از شستن گلابی ها پوست آن را بگیرید و قسمت سفت آن را بگیرید و برش دهید و سپس در قابلمه ای بریزید و آب روی گلابی ها بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و گلابی ها پخته شوند.

بعد از پخت گلابی ها را له کنید و سپس شکر بپاشید و بگذارید چند ساعت بماند.

بعد از چند ساعت مخلوط گلابی و شکر را روی اجاق بگذارید تا آرام آرام بجوشد و به قوام بیاید سپس ژلاتین را با کمی آب جوش حل کرده و به همراه آبلیمو و وانیل داخل گلابی ها بریزید و بعد از 2- 3 سال جوشیدن مارمالاد درست کنید خاموش کنید

نکاتی برای درست کردن مارمالاد:

به دلیل کوتاه بودن زمان پخت مارمالاد، طعم میوه بهتر حفظ می شود.

اگر در تهیه مارمالاد دقت کرده باشید و بعد از دم کشیدن آن را به درستی در شیشه های استریل نگهداری کنید، می توانید آن را تا یک سال در یخچال نگهداری کنید.

بهتر است یک شیشه مارمالاد کوچک با دیواره های صاف و یک دسته داشته باشید.

اگر مارمالاد را در جای گرم نگهداری کنید رنگ آن تغییر می کند و شفافیت خود را از دست می دهد.

  صفحه مورد نظر شما یافت نشد.

اگر شکر استفاده شده در مارمالاد زیاد باشد باعث شکری شدن مارمالاد می شود.

بهتر است مارمالاد را در ظروف لعابی یا استیل بپزید.

نکات اضافی در مورد مارمالاد گلابی

زمان تهیه مواد اولیه و محصولات مورد نیاز آنها حدود 30 دقیقه است

و زمان پخت و انتظار حدود 30 دقیقه است.

مارمالاد گلابی را می توان برای دسر سرو کرد.

توجه داشته باشید که مقدار مواد و دستور پخت برای 30 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید