آموزش آشپزی/ طرز تهیه سوسیس بندری به کمک ساندویچ

546812 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هر ایرانی که دلش به ساندویچ می خورد حتما سوسیس بندری را چشیده است. سوسیس پورتو یکی از پرطرفدارترین ساندویچ هایی است که ظاهراً مانند فلافل و سمبوسه به سفره همه ایرانیان در منوی غذاهای خونگرم جنوبی راه پیدا کرده است. اگر می خواهید طعم بی نظیر سوسیس بندری را به صورت جنوبی امتحان کنید، با این قسمت همراه شوید.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم سوسیس بندری خوشمزه

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سوسیس کوکتل برش خورده نیم کیلوگرم
3 عدد پیاز خرد شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم نمک اضافه کنید
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای سوسیس بندری

برای تهیه سوسیس بندری:

مرحله 1: پیاز را تفت دهید

پیاز خرد شده را به طور یکنواخت در ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید. سوسیس بندر جنوبی با یک پیاز خیلی درشت تهیه می شود، پس پیاز را درشت خرد کنید، اما اگر دوست ندارید، نگینی خرد کنید.

مرحله 2: زردچوبه را اضافه کنید

بعد از تفت دادن کمی پیاز و سبک شدن، زردچوبه را اضافه کنید.

مرحله 3: سوسیس های ورقه شده را اضافه کنید

پس از شفاف و نرم شدن پیاز، سوسیس های خلال شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

مرحله 4: ادویه ها را اضافه کنید

در این مرحله نوبت به افزودن سایر مواد و ادویه ها به سوسیس ها می رسد، نمک را به همراه فلفل سیاه و پاپریکا به مواد اضافه می کنیم. سوسیس پورتو معمولاً تند مصرف می شود، اما می توانید اندازه فلفل را متناسب با آن تغییر دهید.

  تصمیم کمیسیون انضباطی انگیزه ما را بیشتر کرد

مرحله 5: خمیر را اضافه کنید

پوره گوجه فرنگی را در تابه بسیار کوچکی جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و طعم و بوی خامی آن کاملا گرفته شود. مراقب باشید پاستا نسوزد زیرا طعم و عطر غذا را تغییر می دهد.

مرحله 6: همه مواد را بپزید

رب گوجه فرنگی را بعد از سرخ شدن با نصف پیمانه آب جوش مخلوط کرده و به ماهیتابه حاوی کالباس اضافه کنید و تفت دهید تا آب داخل ماهیتابه تبخیر شود و غذا آب شود.

مرحله آخر: سرو سوسیس بندری

در آخر پورت را در ظرف مناسبی بریزید و با خیارشور و گوجه فرنگی خلال شده تزیین کنید و با نان باگت و سس دلخواهتان سرو کنید.

نکات مهم برای پخت سوسیس بندری در خانه

قارچ، فلفل و پنیر پیتزا می توانند این ساندویچ را خوشمزه تر کنند.
برای بهتر شدن طعم غذا می توانید به سوسیس بندری کمی زعفران یا کمی آبلیمو اضافه کنید.
افزودن سیب زمینی به سوسیس بندری کاملا اختیاری است، سوسیس بندری اصلی بدون سیب زمینی تهیه می شود و افزودن سیب زمینی به آن کاملاً ماهیت آن را تغییر می دهد.
اگر سیب زمینی را به سوسیس های بندری اضافه کردید ابتدا آنها را خورش دهید و سپس به مرحله ای که سوسیس را به پیاز اضافه می کنید اضافه کنید و مراحل دیگر را ادامه دهید.
برای خوش طعم شدن غذا می توانید از ادویه کاری استفاده کنید.
سس کچاپ، رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تازه خرد شده را می توان با رب گوجه فرنگی جایگزین کرد.
سوسیس هایی را انتخاب کنید که اصلاً لکه های تیره نداشته باشند.
سوسیس و کالباس را بیش از سه روز در یخچال قرار ندهید.
نکات اضافی برای سوسیس بندری
زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه می باشد
و زمان پخت و انتظار حدود 15 دقیقه است.
سوسیس پورتو را می توان برای ناهار، صبحانه، شام سرو کرد.
توجه داشته باشید که تعداد مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب است.

  برتری شاگردان مهدوی بر نساجی

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید