آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد گرجی; سالاد جذاب و خوش طعم

576774 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سالاد یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در جهان است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود؛ اما بسیاری از آنها به دلیل مواد تشکیل دهنده می توانند به عنوان یک غذای اصلی استفاده شوند. سالادها ترکیبی از سبزیجات مختلف با چاشنی هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آب و غیره هستند که معمولا سرد سرو می شوند و ممکن است شامل غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا پخته، گوشت، پنیر و غیره باشند. . . .. باید به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی آنها افزایش می یابد و می توان آنها را به عنوان غذای اصلی مصرف کرد.

دستور پخت / طرز تهیه نخود و پلو

سالاد گرجی یکی از معروف ترین سالادهای بین المللی است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این سالاد به دلیل داشتن بادمجان، مرغ، گردو و سبزیجات بسیار مغذی است و می تواند جایگزین یک وعده غذایی اصلی شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد گرجی را به همراه نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن به شما کاربران گرامی معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد گرجی

بادمجان کبابی: 4 عدد

فلفل جالوپینو: 2 عدد

فیله مرغ: 250 گرم

گشنیز: 1 دسته

پیاز قرمز: 1 عدد

آجیل: 100 گرم

سرکه سفید: یک چهارم فنجان

سرکه بالزامیک: 3 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

نکاتی در مورد مواد خام

نکات پیاز

اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین نماینده خانواده پیاز است. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام و یا در سالاد مصرف کرد.

  توئیت مدیر عامل راه آهن درباره سانحه قطار یزد جنجال به پا کرده است.

پیاز قرمز فیبر بیشتری نسبت به پیازهای سفید و زرد دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزئین بشقاب استفاده کرد. همچنین برای کباب کردن، سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز طعم کافی به غذا نمی دهد.

بادمجان

بادمجان یکی از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیان است که در بسیاری از غذاها از آن استفاده می کنیم. بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان است و برای قلب بسیار مفید است. هنگام خرید بادمجان سعی کنید از اولین بادمجان های چینی استفاده کنید. زیرا بادمجان های لایه دوم و سوم معمولا پر تخم مرغ و تلخ هستند. برای تهیه بادمجان روی گریل بهتر است از بادمجان های کشیده و گوشتی استفاده کنید.

فلفل سبز

فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین C است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی عروق قلب، کنترل دیابت، پاکسازی ریه ها و افزایش اشتها دارد. فلفل جالوپینو یکی از خوشمزه ترین انواع فلفل سبز است که طعمی تند و تند دارد و برای تهیه ترشی و سالاد گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه سالاد گرجی می توانید از هر فلفل تند یا شیرین به سلیقه خود استفاده کنید.

سالاد بادمجان کبابی

1- برای شروع ابتدا بادمجان و فلفل را تفت دهید. بادمجان ها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. سپس اجاق گاز یا گریل را روشن کنید و بادمجان ها را با پوست آن روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. در حین کباب کردن، بادمجان ها را هر چند دقیقه یکبار برگردانید تا همه قسمت ها به طور یکنواخت برشته و پخته شوند. فلفل ها را به همین ترتیب تفت دهید. سپس بادمجان تفت داده شده را در یک کاسه آب سرد بریزید. بعد از چند دقیقه خیلی آرام با دست پوست بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان های پوست کنده را با چاقو یا چاقو برش دهید و در ظرفی بریزید.

  بازی فولاد - مس کرمان بدون تماشاگر برگزار شد

2- فیله مرغ را پس از پخت خلال کرده و همراه با پیاز خرد شده به ترکیب بادمجان و فلفل تفت داده شده اضافه کنید. حالا سرکه سفید را اضافه کنید و هم بزنید. سپس 15 دقیقه زمان دهید تا مواد سالاد طعم دار شوند.

3- در مرحله آخر گشنیز خرد شده را به همراه گردوی خرد شده به مواد سالاد اضافه کنید و در آخر سرکه بالزامیک و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله سالاد خوشمزه شما آماده سرو است.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید