آموزش آشپزی/ طرز تهیه خامه ترش در خانه

572915 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حتما تا به حال نام خامه ترش را در بسیاری از دستور پخت ها شنیده اید، اگر می خواهید بدانید خامه ترش چیست یا برای چه خامه ای مفید است، با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

خامه ترش یکی از محصولات لبنی است که از تخمیر خامه با نوع خاصی از باکتری تولید می شود. این باکتری باعث تولید اسید لاکتیک در خامه معمولی شده و طعم کمی ترش ایجاد می کند.

خامه ترش مانند شیر تغلیظ شده بافت سفت و متراکمی دارد، خامه ترش خیلی راحت هضم می شود و غذا را سنگین نمی کند. خامه ترش یکی از محصولات لبنی مناطق سردسیر روسیه و اروپای شرقی است که امروزه به یکی از مواد غذایی پرکاربرد در غذاهای مدرن تبدیل شده است.

استفاده از خامه ترش

می توانید از خامه ترش در ماکارونی، کیک، پیش غذا، تنقلات، غذاها، سوپ ها، سالادها، کیک ها و دسرها و … استفاده کنید و طعم های جدیدی ایجاد کنید و یا می توانید در دستور پخت های مختلف خامه ترش را جایگزین کنید، خامه یا پنیر خامه ای درست کنید. .

امروزه خامه ترش به یکی از پرکاربردترین مواد برای تهیه انواع سس ها و دیپ های خوشمزه تبدیل شده است. برای تهیه سس به راحتی می توانید خامه ترش را با کمی پنیر پارمزان یا چدار یا سس مایونز، پیازچه و پودر پیاز مخلوط کرده و با سیب زمینی تنوری میل کنید.

استفاده از خامه ترش در دستور پخت کیک و شیرینی به آن ها اسیدیته خاصی می بخشد و بافت کیک و شیرینی ها را ترد می کند.

  قرمزها هنوز توسط یک مدیر اداره می شوند!

می توانید از ترکیب خامه ترش با کره، پنیر ماسکارپونه، پودر قند و خامه قنادی استفاده کنید تا فیلینگ خوشمزه و متفاوتی برای کیک و دسر ایجاد کنید.

در ترکیب همه سوپ هایی که خامه دارند می توانید خامه ترش را جایگزین کنید تا خوشمزه تر شود.

اولین روش تهیه خامه ترش

ماست 1 لیوان
1 فنجان خامه غلیظ

ماست را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

خامه را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس بگذارید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد.

وقتی مخلوط کمی ولرم شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مخلوط ماست و خامه را در یک لیوان تمیز بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 8 ساعت در دمای محیط بماند و سپس به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.

خامه ترش آبکش شده و آماده است.

آب را دور بریزید و از خامه ترش استفاده کنید.

روش دوم تهیه خامه ترش

پاکت صورتی کرم 1 بسته (200 میلی لیتر)
1/4 فنجان شیر
سرکه سفید یا آب لیمو 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

شیر را کمی حرارت دهید تا به 40 درجه برسد و ولرم شود.

سرکه سفید را با شیر ولرم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند تا شیر منسجم شود و سطح آن تکه تکه شود.

در ظرفی جداگانه خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده با همزن بزنید تا یکدست شود.

شیر خرد شده را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید.

  آخرین آمار کرونا در جهان/ تعداد مبتلایان از 594 نفر گذشت

روی کاسه را با یک حوله ضخیم بپوشانید و دور آن را کش بکشید و بگذارید 24 ساعت در دمای اتاق بماند.

بعد از 24 ساعت مواد را مخلوط کرده و به مقدار لازم گرفته و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.

نکاتی برای تهیه خامه ترش خانگی

خامه ترش خانگی 1-2 هفته در یخچال ماندگاری دارد.

برای تهیه خامه ترش بهتر است از ماست پرچرب و غلیظ استفاده کنید تا کیفیت بهتری داشته باشد.

در حالت استراحت در ظرف را محکم نبندید زیرا کرم برای کار کردن به هوا نیاز دارد.

هوای اطراف برای تهیه خامه ترش نباید سرد باشد.

ظرف را در زمان استراحت تکان ندهید.

اسید موجود در شیر و سرکه از فاسد شدن خامه ترش جلوگیری می کند.

اگر بعد از مدتی خامه رقیق شد، می توانید آن را هم بزنید تا یکدست شود یا از خامه غلیظ استفاده کنید.

منبع: سایت خبری بیتوته

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید