آموزش آشپزی/ رازهای اصلی سیاه شدن لذیذ سبزیجات

571675 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نکاتی که در این مطلب برای مشکی شدن کورماه سبزی بیان می کنیم راز سیاه شدن کرمه سبزی است.

بیشتر بخوانید:

سبزی قورمه سبزی

نسبت و ترکیب سبزیجات:

تره فرنگی 4 عدد: 400 گرم

گشنیز 1 عدد: 100 گرم تا حداکثر 150 گرم

جعفری 4 عدد: 400 گرم

شنبلیله یک هشتم: 50 گرم یا حداکثر 100 گرم

برگ چغندر یا اسفناج 1 واحد 100 گرم (اختیاری)

یک برگ سیر کوچک (اختیاری)، حدود دو برگ سیر در هر کیلوگرم سبزیجات

در سبزی قورمه از اسفناج یا برگ چغندر برای لعاب دادن خورش استفاده می کنند. اما اسفناج بهتر از چغندر است. اگر برگ چغندر را به سوپ سبزیجات اضافه کنید، خیلی کم هم بزنید. چون خورش خیلی لعاب داره. به همین ترتیب اسفناج طعم بهتری نسبت به چغندر دارد.

شنبلیله به خورش سبزی طعم می دهد، اما اگر زیاد اضافه کنید خورش تلخ می شود.

برای سیاه شدن رنگ سبزی سبز دو نکته اساسی و کاربردی وجود دارد.

– اولین نکته این است که سبزی خورش ها را باید با روغن زیاد و روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آنها کاملا قهوه ای شود.

یا می توانید مقدار کمی رب انار یا رب تمربهندی به خورش اضافه کنید تا یک سوپ سبزی سیاه به دست آید.

از پودر لیمو عمانی در سوپ سبزیجات استفاده کنید که البته رنگ خورش را تیره می کند.

– نکته دیگر اینکه وقتی سبزی را سرخ می کنید می توانید مقداری شنبلیله خشک اضافه کنید و سبزی را سرخ کنید. شنبلیله خشک آش سبزی را سیاه می کند، فقط مراقب باشید نسوزد، تلخ است! ریختن رازیانه خشک هنگام سرخ کردن سبزیجات سبز باعث تیره شدن آن می شود. اما به یاد داشته باشید که اضافه کردن بیش از حد می تواند آن را تلخ کند.

  محدودیت تردد تا یک روز 15 اردیبهشت / هراز از فردا یک طرفه می شود

خورش را در 5 دقیقه آخر پخت نمک بزنید تا خورش سریعتر و بهتر ببندد.

منبع: سایت خبری بیتوته

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید