آموزش آشپزی / رازهایی برای تهیه غذاهای سنتی برای کودکان بی سرپرست

541194 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یتیم ها از جمله غذاهایی هستند که بر خلاف دستور پخت آسان آن ها طعم مطبوعی دارند.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای یتیم کبابی

بادمجان: 2 عدد
کدو تنبل: 2 عدد
سیر: دو حبه
پیاز: مچ دست
گشنیز: کمی خرد شده
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی: تعداد زیاد
روغن زیتون
یتیمچه

طرز تهیه یتیم خانه روی کباب

ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را بگیرید. سپس بادمجان و کدو تنبل را با پوست تفت دهید و سپس خلال کنید. سیر را له کنید و بادمجان ها را کبابی کنید و با سیب زمینی های خلال شده و کمی روغن زیتون روی اجاق له کنید تا کمی قهوه ای شوند.

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

مواد سرخ شده را با یک لیوان آب بجوشانید تا نرم شوند کمی بعد گشنیز و پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. این غذای رژیمی را از روی حرارت بردارید و با ماست سرو کنید.

نکاتی برای خوشمزه کردن یتیم تا حد امکان:

برای تهیه این غذا باید از تلخ نبودن بادمجان اطمینان حاصل کنید و هرگز از بادمجان های دارای خال سبز استفاده نکنید همچنین بادمجان ها پر از دانه نباشند.
یکی از راه های مطمئن شدن از تلخ نبودن بادمجان جویدن یک تکه بادمجان خام است و اگر تلخ نیست می توانید از آن در غذا استفاده کنید.
برای اینکه روغن نسوزد بهتر است ابتدا پیاز و گوجه فرنگی را در تابه بریزید و بعد از حرارت دادن روغن را به آنها اضافه کنید.یا روغن را با کمی روغن مایع مخلوط کنید.
سیر یکی از غذاهایی است که برای فشار خون بالا مناسب است و به همین دلیل استفاده از آن در این غذا و به حداقل رساندن مصرف نمک توصیه می شود.
مصرف 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه در مرحله آخر برای خوش طعم شدن یتیم مناسب است.
افزودن کمی دارچین طعم و عطر بی نظیری به غذای شما می دهد.
فلفل های رنگی کودکان یتیم را خوش رنگ تر و خوش طعم تر می کند.
استفاده از نعناع داغ، سیر داغ و پنیر دلمه برای تزیین کودکان بی سرپرست مناسب است.

  دستور طالبان برای جلوگیری از تکرار حادثه مرزی ایران و افغانستان

نکات اضافی برای کودکان بی سرپرست

زمان آماده سازی مواد اولیه و مواد مصرفی حدود 15 دقیقه می باشد
و زمان پخت و انتظار حدود 20 دقیقه است.
یتیم ها را می توان برای ناهار، شام سرو کرد.
همچنین می توان آن را در ماه رمضان به عنوان سحر – افطار – میل کرد.
توجه داشته باشید که تعداد مواد اولیه و سفارش تهیه برای 2 نفر مناسب است.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید