آموزش آشپزی/ دستور تهیه بال مرغ خوشمزه در ته دیگ

577215 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کاسه بال مرغ یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده برای داشتن یک کاسه غذای ساده با بال مرغ است و می توانید به جای استفاده از کاسه های قابل استفاده مجدد، از بال مرغ برای مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. از مرغ استفاده کنید و در نهایت یک بال مرغ بسیار خوشمزه و ترد خواهید داشت که می توانید این غذای خوشمزه را با زرشک پلو سرو کنید. می توانید از بال و شانه یا فقط بال مرغ استفاده کنید.

دستورالعمل آشپزی / طرز تهیه جوز هندی قندی

مواد لازم برای تهیه بال مرغ رستورانی

بال مرغ 500 گرم

3 فنجان برنج

زعفران آب پز به مقدار لازم

1 عدد پیاز

سیر 1 حبه

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه مرغ به میزان لازم

طرز تهیه بال مرغ به سبک رستورانی بدون ماست

مرحله اول: بال مرغ را مرینیت کنید

ابتدا باید بال ها را مزه دار کنید، برای آن پوست، پیاز را خلال کرده و با زعفران، بال مرغ، ادویه و سیر خوب بپوشانید و نیم ساعت تا یک ساعت بگذارید تا بال مرغ مزه دار شود. یا می توانید آن را از شب قبل درست کنید.

مرحله دوم: بال های مرغ را نیم پز کنید

این مرحله اختیاری است، می توانید مرغ ها را نپخته کف قابلمه بگذارید یا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و بال ها را تا نیمه سرخ کنید یا حتی به مدت 10 دقیقه در سرخ کن یا سرخ کن با دمای 100 درجه سرخ کنید. 160

مرحله سوم: پختن برنج

باید چند ساعت قبل برنج را بشویید و با مقداری نمک خیس کنید و کنار بگذارید. سپس آن را روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد و سپس آبکش کنید و نیمی از برنج را در ظرفی بریزید و با زعفران مخلوط کنید.

  نقش حاج قاسم در ورود موشک های فجر به نوار غزه چه بود؟

مرحله 4: پختن بال مرغ

سپس ته قابلمه را باید مقداری کره و روغن و زعفران بریزید و بال های ته قابلمه را از طرف پوست مرغ قرار دهید و برنج زعفرانی را روی آن بریزید و با کفگیر صاف کنید سپس ساده را بریزید. برنج را صاف کرده و روی برنج صاف کنید و 45 دقیقه بگذارید بپزد. نوش جان

نکات کلیدی در ساخت بال مرغ زعفرانی شیک

اگر می خواهید بال ها را به صورت خام کف قابلمه قرار دهید، بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.

می توانید این کاسه بال مرغ خوشمزه را به شکل های مختلف بریزید و در فر بپزید.

هر چه در تهیه این غذا از زعفران بیشتری استفاده کنید رنگ و طعم آن بهتر می شود.

می توانید پیاز و سیر را جدا از مواد ترشی تفت دهید و به این برنج اضافه کنید و سرو کنید.

منبع: بهترین ها

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید