آموزش آشپزی بی نظیر / روشی برای بریان کردن مرغ

560504 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر نام کیویسکی را شنیده اید و می خواهید بدانید کیوسکی چیست، با ما همراه باشید. در پاسخ به این سوال که آلاچیق چیست باید بگوییم که آلاچیق، کیوسک یا مرغ کیف یا کیف یک غذای کلاسیک اروپای شرقی است و به نوعی مرغ سوخاری خاص گفته می شود که طعم بی نظیری دارد.

بیشتر بخوانید:

کیوی مرغ طبق دستور العمل های اوکراین، روسیه و لهستان است که در قرن 18 و 19 اختراع شد. نام این غذا از شهر کیف اوکراین گرفته شده است. مهارت سرآشپز در تهیه کیوسک های مرغ رقیق کردن گوشت مرغ است که البته برای مبتدی ها لازم نیست گوشت خیلی نازک و بریده شود.

برای تهیه کیوی از دو روش قاچ کردن و چرخاندن گوشت استفاده می شود. اگر طعم مرغ سوخاری و کنتاکی را دوست دارید، قطعا طعم کیوی را دوست خواهید داشت و ممکن است آلاچیق های مرغ را به مرغ سوخاری و کنتاکی ترجیح دهید.

از آنجایی که آلاچیق در روغن زیاد سرخ شده است، پس از سرخ شدن آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مواد لازم برای آلاچیق مرغ

برای 6 نفر

3 عدد سینه مرغ بزرگ
2 عدد تخم مرغ
آرد 1/2 پیمانه
2 فنجان آرد سوخاری یا آرد سوخاری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون یا روغن کلزا برای سرخ کردن در صورت نیاز
مواد لازم برای طعم دادن به گوشت مرغ
کره 6 قاشق غذاخوری
سیر درشت رنده شده 1 حبه
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

  پرداخت سالانه 80 میلیارد دلار یارانه سوخت در کشور

طرز تهیه آلاچیق برای مرغ

در یک کاسه متوسط ​​کره، سیر رنده شده، آبلیمو، جعفری تازه خرد شده، نمک و فلفل را گرم کنید و همه مواد را با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.

با یک چاقوی تیز و نازک سینه های مرغ را از طول نصف کنید تا ضخامت دو نیمه یکسان باشد.

فیله ها را روی سطح کار قرار دهید و کف دست خود را روی فیله قرار دهید و با احتیاط یک برش داخل فیله مرغ با قیمتی پهن تر بالای سینه مانند یک جیب در کنار فیله ایجاد کنید تا فیله دولایه شود. طوری به هم وصل شود که مواد وسط نریزد.

اندازه طول برش باید حدود 5-7 سانتی متر باشد.

یک قاشق غذاخوری از مخلوط را در فیله مرغ بریزید و با دست فشار دهید و برش ها را روی هم بچینید.

دو طرف فیله های جیبی را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

در سه کاسه جداگانه آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را اضافه کنید.

تکه های مرغ را داخل آرد بزنید و هم بزنید تا آرد اضافی اضافه شود، سپس تخم مرغ ها را بزنید و در آخر آرد سوخاری را بریزید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

یک ماهیتابه عمیق را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 1 سانتی متر از ماهیتابه را پر از روغن کنید و وقتی روغن آن آب شد مرغ را در روغن سرخ کنید.

حدود 4 دقیقه برای تفت دادن مرغ از هر طرف کافی است.

روی فیله های کیوی مرغ نمک، آبلیمو و جعفری تازه بپاشید و سرو کنید.

  کشف گزینه های ازبکستانی برای انتقال به پرسپولیس

اگر مهارت کافی برای فیله کردن سینه مرغ ندارید و نازک شدن گوشت خطر پارگی در هنگام برش را افزایش می دهد، می توانید از تکه های کامل سینه مرغ برای داشتن قطر بیشتر استفاده کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید