آموزش آشپزی/ادویه مخصوص قیمه نذری برای خوش طعم و معطر شدن

557450 خبر ناگهانی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اهدای کمک به فرهنگ عزاداری ایرانیان به ویژه در ماه های صفر و محرم تبدیل شده است. غذاهای مختلفی در این ماه تهیه می شود، اما قیمه یکی از محبوب ترین غذاهای نذری است، به طوری که قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که همه ما در طول زندگی خود خورده ایم.

بیشتر بخوانید:

طرز طبخ، استفاده از غذای سالم، گوشت تازه همگی در طعم قیمه نذری تاثیر می گذارند اما چیزی که این غذای خوشمزه را خوشمزه تر می کند ترکیب ادویه هایی است که در آن استفاده می شود. اگر می خواهید امسال در ایام عزاداری ماه محرم قیمه نذری بپزید، تهیه این ادویه را فراموش نکنید که در ادامه این قسمت در خانه طرز تهیه آن را به شما می گوییم و قیمه نذری خود را خوشمزه تر و خوش عطرتر از آن بپزید. یک سال قبل

ادویه مخصوص قیمه نذری
مقدار مواد تشکیل دهنده
2 قاشق چایخوری پودر دارچین
2 قاشق غذاخوری پودر هل سبز
زعفران رنده شده ۱ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
قیمه نذری

دلیل و راه حل تلخ شدن خورش قیمه

طرز تهیه ادویه قیمه نذری
ادویه ها را به صورت دانه یا چوب آماده کرده و جداگانه خرد کنید.
پودر ادویه را همراه با زعفران در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
ادویه ها را در یک لیوان خشک بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
ادویه را در مرحله آخر پخت قیمه نذری اضافه کنید تا عطر قیمه نذری شما فضا را پر کند.
علاوه بر این ادویه می توانید از گلاب یا گلاب نیز استفاده کنید. نیم ساعت قبل از پخت خورش از گلاب استفاده کنید و بگذارید خورش خودش را بگیرد.
از ادویه زیاد استفاده نکنید.
مقدار مواد ذکر شده برای 50 نفر می باشد و می توانید با کم و زیاد کردن تعداد افراد این مقدار را محاسبه کنید.

  بانک توسعه تعاون فرصت های خوبی برای تحقق اهداف راهبردی دولت دارد

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید