آشپزی بدون گوشت شماره یک; غذای نخود

غذای نخود

این غذای نخود را می توانید با برنج یا نان سرو کنید

عناصر:

1 فنجان نخود خام

1 عدد پیاز خرد شده

3 عدد گوجه فرنگی

1 ورق

سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری

چوب دارچین 1 سانتی متر

سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری

زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری

زردچوبه / فلفل قرمز / زیره / تخم گشنیز / شوید / جوز هندی به مقدار کم از هر کدام

به میزان لازم نمک اضافه کنید

طرز تهیه

۱ عدد نخود را با آب و نمک در قابلمه یا از قبل پخته شده بجوشانید

در تابه ای در روغن 2 برگ بو، چوب دارچین، سیر، زنجبیل، زیره، تخم گشنیز، شوید و جوز هندی را تفت دهید.

3 عدد پیاز خرد شده را اضافه کنید تا نرم و طلایی شود

4 وقتی پیاز نرم شد، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید

5 عدد گوجه فرنگی را له کنید و با سس کچاپ به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید

6 تابه را ببندید و به مدت 5 دقیقه بپزید

۷ عدد نخود پخته شده را با نصف لیوان آب به سس آماده شده اضافه کنید تا ۱۵ دقیقه بماند و غلیظ شود.

این غذا بسیار تند است و اگر طاقت غذاهای تند را ندارید به اندازه دلخواه فلفل اضافه کنید.

نکته: نخودها را از شب قبل خیس کنید

نوش جان

  صفحه مورد نظر شما یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید